Bliv filmanmelder

Har du en helt særlig passion for film eller har du set en helt fantastisk film, og må du bare dele oplevelsen med andre, så er en filmanmeldelse den rigtige måde at gøre det på.

Hos os kan du blive filmanmelder og få en helt masse fordele helt gratis. De fordele du får som filmanmelder for Streamingnews.dk er følgende:

  1. Gratis biografbilletter – Vi refunderer din biografbillet.
  2. Gratis streamingtjeneste – Vi betaler abonnementet til en streamingtjeneste.
  3. Synlighed – Du vil stå som forfatter på alle dine filmanmeldelser og få et billede på vores side.
  4. Erfaring – Du får erfaring som skribent/journalist, som du kan skrive på dit CV.

Til gengæld forventer vi af dig som filmanmelder at:

  1. Du skriver filmanmeldelser á minimum 400 ord.
  2. Du gennemlæser dine tekster og retter stavefejl.
  3. Den filmanmeldelse du skriver ikke bliver udgivet andre steder på nettet og at alt indhold i anmeldelsen er unikt (med undtagelse af citater og lignende).
  4. Du er villig til at overdrage brugsrettighederne af anmeldelsen til os.

Bliv filmanmelder i dag

Nu ved du hvad du kan forvente som filmeanmelder for Streamingnews.dk og hvad vi forventer af dig, så hvis du stadig er interesseret kan du kontakte os via kontaktformularen herunder.

Vil du gerne vide lidt mere om hvad jobbet som filmanmelder indebære, kan du læse en uddybende beskrivelse under kontaktformularen.

[contact-form-7 id=”4765″ title=”Anmelder”]

Jobbet som filmanmelder

Når du bliver filmanmelder for os er det på frivillig basis, det betyder at vi ikke udbetaler løn til dig. Til gengæld forventer vi heller ikke at du leverer anmeldelser inden bestemte deadlines.

Du kan til gengæld opnå en masse fordele som filmanmelder, men for at opnå disse fordele forventer vi også at du leverer noget til os.

Første fordel – Erfaring

Den første og åbenlyse fordel er erfaring. Du får erfaring som skribent og bliver bedre til at skrive sætninger og lave grammatik. Det er erfaring der kan være værdifuld hvis du fx vil være journalist eller forfatter en dag.

Vi tilbyder gerne at læse dine filmanmeldelser igennem og give feedback hvis det er noget du ønsker. På den måde bliver dette også et frivilligt job hvor du udvikler dig.

Anden fordel – Synlighed

Den anden fordel er at du bliver “kendt” og jeg mener selvfølgelig ikke kendt som Medina, men dit navn bliver eksponeret på vores side og et billede af dig hvis du ønsker det. Det kan med andre ord også være et godt afsæt til at lave din egen blog om film eller få et job i branchen.

Vi deler også dine anmeldelser på alle vores sociale medier, så der på den måde er flere der læser dine anmeldelser. Skulle du på noget tidspunkt være interesseret i at vide hvor mange der læser dine anmeldelser deler vi også gerne den information med dig.

Tredje fordel – Gratis streamingtjeneste

Nu er vi kommet til de virkelig spændende fordele. Vi vil gerne give dig 1 måneds gratis abonnement til streamingtjenesten Viaplay, hvis du leverer 3 filmanmeldelser til Streamingnews.dk. Hver gang du leverer 3 filmanmeldelser refunderer vi et beløb svarende til prisen på 1 måneds Viaplay abonnement (89 kr.) til dig.

Fjerde fordel – Gratis biografbilletter

Til vores bedste og mest trofaste filmanmeldere tilbyder vi jævnligt gratis biografbilletter til udvalgte biograffilm. Vi udsteder altid 2 billetter så der er mulighed for at tage en ven med.

Til gengæld forventer vi også at du skriver en anmeldelse af filmen når du har set den i biografen.

Vi håber selvfølgelig at du kunne tænke dig at blive filmanmelder hos os og nyde godt af alle fordelene, hvis du kunne er det bare at kontakte os via formularen herunder.

[contact-form-7 id=”4765″ title=”Anmelder”]

Hvis ikke du er interesseret, så kunne du måske være interesseret i at blive boganmelder?

Nå, heller ikke, så er vi bare glade og taknemmelige for den interesse du har vist og håber at du i fremtiden vil vende tilbage til siden for at læse filmanmeldelser og boganmeldelser mm.

Har du nogle spørgsmål til det at blive filmanmelder på Streamingnews.dk, så tøv ikke med at skrive dem i kommentarfeltet herunder.

Skriv en kommentar