lej-film-hos-blockbuster

Blockbuster

Blockbuster er verdenskendste, og har længe været førende indenfor branchen: udlejning af film. Efter streamingtjensterne er kommet til, er det dog et marked der har haft kraftig nedgang og det har betydet at Blockbuster har ændret deres produkt, dog uden at ændre koncept. I dag kan du på Blockbuster.dk leje film og streame dem, ved pay-per-view betaling. Du finder de helt nye film, som du ikke kan se på de abonnementsbaserede streamingtjenester, det er stadig Blockbusters helt store force.

3 gratis lejefilm på Blockbuster.dk

Ligesom de fleste abonnements baserede streamingtjenester har et åbningtilbud, hvor du får en gratis måneds streaming, har Blockbuster også et åbningtilbud til deres nye brugere. Første gang du opretter din profil på Blockbuster, giver de dig gratis 3 lejefilm. Du kan vælge mellem de helt nye film, så det er et rigtig godt tilbud og du binder dig heller ikke til noget. Ligeså snart du har set de 3 gratis film, skal du bare være opmærksom på at den næste film du ser, vil Blockbuster opkræve betaling for.

[button color=”blue” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://blockbuster.dk/butik/”]Opret dig og få 3 gratis lejefilm[/button]

Film på Blockbuster

Det fede ved Blockbuster frem for andre streamingtjenester er at de tilbyder leje af de aller nyeste film. Hver uge har du mulighed for at leje de nyeste DVD og Bluray udgivelser, uden at bekymre dig om du skal ned og aflevere den igen, efter du har set den. Allerede nu ligger der film som Jurassic World, Terminator Genisys og San Andreas i den bedste streamingkvalitet på markedet. De er nye udgivelser er tilgængelige måneder før du har mulighed for at se dem på abonnement streamingtjenesterne. Priserne per film er dog også lidt højere, og allerede når du har lejet 2 film er du oppe på det samme beløb som du betaler om måneden for fx Netflix. Du kan læse mere om priserne i det næste afsnit.

Priser

Det er noget dyrere at leje film en betale et fast beløb om måneden for en streamingtjeneste som Netflix, hvis man da sammenligner med det indhold man får ud af det. Priserne for at leje en film på Blockbuster starte ved 19 kr. pr. film. Fra du starter afspilning af filmen første gang, er den tilgængelig for dig de næste 48 timer, hvor du kan se den ligeså tosset du vil. Udover det har du en masse andre muligheder for leje og køb af film og serier, men der vil jeg anbefale at du læser det næste afsnit om Blockbusters produkter.

Blockbusters produkter

Blockbuster er blevet meget mere end et sted hvor du kan leje film. Du kan nu også købe film og købe serier, samt købe et såkaldt klippekort der giver dig mulighed for at spare penge når du lejer film.

Lejefilm

Selve konceptet hos Blockbuster er at man kan leje film og serier når man har lyst, og man betaler kun for det man ser. Der er et bredt udvalg af lejefilm, som er delt op i 4 forskellige kategorier og har 4 forskellige priser.

  • Premium premierefilm – 49 kr. pr. film
  • Standard premierefilm – 39 kr. pr. film
  • Premium katalogfilm – 29 kr. pr. film
  • Standard katalogfilm – 19 kr. pr. film

Købefilm

Udover at leje film hos Blockbuster kan du købe film, og altid have dem tilgængelig i ‘Min Samling’ på Blockbuster. Det betyder at når du har købt dem kan du se dem når som helst. Priserne på at købe film er ikke meget anderledes fra butikspriser, men en gang imellem har Blockbuster nogle ekstraordinære tilbud på købefilm.

  • Premium premierefilm – 169 kr. pr. film
  • Standard premierefilm – 79 kr. til 139 kr. pr. film
  • Katalogfilm – fra 69 kr. til 119 kr. pr. film

Køb af serier

Du kan også købe serier på Blockbuster. Du kan både købe hele sæsoner af serier og enkelte afsnit. Hvis du har misset et enkelt afsnit af en serie, kan du hurtigt finde det på Blockbuster og købe adgang til det. Priserne på serier variere meget, alt efter hvor ny serien er.

  • Komplet sæson fra 99 kr. til 499 kr.
  • Enkelt afsnit fra 9 kr. til 39 kr.

Klippekort

Klippekortet er et produkt Blockbuster har tilføjet, så du har mulighed for at spare penge når du lejer film hos dem. Et klippekort koster 99 kr. og giver dig ret til at leje 3 premiere film. Det betyder at du ved køb af et klippekort vil spare fra 18 kr. – 48 kr. når du lejer film hos Blockbuster.

Skriv en kommentar