Gratis bogreolen

Prøv Bogreolen gratis i 7 dage

Er du vil med e-bøger og/eller lydbøger? Eller gerne vil have mulighed for at kunne købe over 6 millioner (!) bøger, lydbøger, e-bøger eller spil til indkøbspris?

Ja, så er Bogreolens medlemsklub nok lige noget for dig. Her får du nemlig adgang til over 1.000 e-bøger og lydbøger samt kan du købe alle deres bøger, lydbøger, e-bøger og spil til indkøbspris. Et medlemsskab koster normalt 79 kr. om måneden, men du kan prøve det fuldstændig gratis i 7 dage.

Hvad er Bogreolens medlemsklub?

Bogreolen er en online webshop, hvor du kan købe mere end 6 millioner forskellige bøger, lydbøger, e-bøger samt spil. Der er bogstaveligt talt alt hvad hjertet kan begærer.

Men udover dette, har du også medlemsklub. Ved at være medlem af Bogreolens medlemsklub får du:

  • Alle deres bøger, lydbøger, e-bøger og spil til indkøbspris. Så kan du spare en del penge hver gang du skal købe en ny bog, lydbog mv.
  • Gratis adgang til over 1.000 e-bøger og lydbøger, som ellers normalt koster op til 100 kr.

Alt dette kan du få for kun 79 kr. om måneden. Er du ikke helt sikker på, at det er noget for dig, så kan du starte med at prøve det i 7 dage. Der er ingen bindinger, så finder du af, at det ikke er noget for dig, så kan du sagtens opsige dit abonnement inden prøveperioden er færdig.

Udvalg af gratis lydbøger og e-bøger

Som sagt får du adgang til mere end 1.000 lydbøger og e-bøger ved at være medlem. Det er primært e-bøger som du får adgang til med et medlemsskab. Her finder du bl.a. børnebøger, fiktion, historiske bøger og meget andet.

Prøv Bogreolen gratis i 7 dage

Synes du alt dette lyder fristende, så kan du som sagt prøve Bogreolen gratis i 7 dage. Du kan læse mere om det og prøve det via nedenstående knap.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=7803&pid=9436&deeplink=https%3A//bogreolen.dk/medlemskab/&sub=bogreolen-gratis”]Prøv Bogreolen gratis i 1 uge[/button]

Har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at skrive nede i kommentarfeltet.

Skriv en kommentar