⟶ Genvej: Få dine 30 gratis dage allerede nu!

Markedet for lydbøger og e-bøger er i rivende udvikling og der er allerede et væld af disse tjenester at vælge imellem. Nu er der kommet endnu en til samlingen, nemlig Bookbeat. Bookbeat er en skandinavisk bogtjeneste lavet i samarbejde med mediehuset Bonnier Publications. De har allerede en historik på mange europæiske markeder, men er først kommer til Danmark i år 2019.

Prøv Bookbeat gratis i 30 dage

Skal man have en plads blandt de andre lydbogstjenester, så skal man give brugeren mulighed for at prøve ens produkt først. Det har du så sandelig også rig mulighed for at gøre med Bookbeat. De tilbyder nemlig en gratis prøveperiode på hele 30 dage, så du kan rent faktisk nå at høre/læse en eller flere bøger i deres tjeneste inden du betaler første gang.

Du får fuld adgang til tjenesten, dens funktioner og alle bogtitler tilgængelige, igennem hele prøveperioden. Der er både engelske, danske, svenske, norske, italienske, spanske og tyske bogtitler at vælge imellem i et arkiv på flere tusinde bogtitler.

Prøv gratis i 30 dage

Lasse Kjær Hauerberg
Hej. Jeg hedder Lasse og er grundlægger af Streamingnews.dk, og jeg er den ultimative streaming guru. Er der noget du ikke ved om streaming, så garantere jeg at jeg kan hjælpe dig. Hvis ikke du kan finde svaret her på siden, så skal du bare smide en mail til mig 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *