Bookbeat prøv gratis i 1 måned

Bookbeat – Prøv gratis i 30 dage

⟶ Genvej: Få dine 30 gratis dage allerede nu!

Markedet for lydbøger og e-bøger er i rivende udvikling og der er allerede et væld af disse tjenester at vælge imellem. Nu er der kommet endnu en til samlingen, nemlig Bookbeat. Bookbeat er en skandinavisk bogtjeneste lavet i samarbejde med mediehuset Bonnier Publications. De har allerede en historik på mange europæiske markeder, men er først kommer til Danmark i år 2019.

Prøv Bookbeat gratis i 30 dage

Skal man have en plads blandt de andre lydbogstjenester, så skal man give brugeren mulighed for at prøve ens produkt først. Det har du så sandelig også rig mulighed for at gøre med Bookbeat. De tilbyder nemlig en gratis prøveperiode på hele 30 dage, så du kan rent faktisk nå at høre/læse en eller flere bøger i deres tjeneste inden du betaler første gang.

Du får fuld adgang til tjenesten, dens funktioner og alle bogtitler tilgængelige, igennem hele prøveperioden. Der er både engelske, danske, svenske, norske, italienske, spanske og tyske bogtitler at vælge imellem i et arkiv på flere tusinde bogtitler.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=9871&pid=9436&sub=bookbeat-gratis”]Prøv gratis i 30 dage[/button]

Skriv en kommentar