Brandmand Sam gratis

Se Brandmand Sam gratis på dansk

Små børn elsker at se børneserier. I vore dage er det dejlig nemt at finde og afspille dit barns yndlings børneserier fra filmtjenester som fx C MORE. Netop Brandmand Sam er en af de mest populære børneserier lige nu, og her kan du læse hvordan du ser den gratis på nettet.

Se Brandmand Sam gratis hos C MORE

Brandsam Sam børneserieBrandmand Sam kan du streame helt gratis for dine børn på C MORE. Du kan nemlig prøve C MORE Play gratis i 1 måned helt uden binding. For at komme i gang skal du bare oprette en gratis konto hos C MORE og indtaste de oplysninger de beder om.

Der bliver ikke trukket penge fra dit kort før den gratis prøveperiode er udløbet. Derefter forstsætter abonnementet til 99 kr./md. Du kan dog sagtens opsige dit abonnement, hvis du ikke er interesseret i mere end de 2 gratis uger.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1275838043&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=brandmand-sam”]Prøv C MORE gratis[/button]

Hvad handler Brandmand Sam om?

Brandmand Sam handler om Brandmanden Samuel Peyton-Jones der leder brandafdelingen i byen Pontypandy som er et fiktivt navn, men navnet kommer af en sammensætning mellem 2 rigtige wallisiske byer: Pontypridd og Tonypandy. I serien kæmper Sam og hans hold med at slukke brande og redde mennesker og dyr. Det er sjov og uskyldig serie for børn.

Brandmand Sam film

Grundet Brandmand Sams store succes som børneserie, valgte holdet bag at gå videre med en hel film om Brandmand sam. Filmen fik titlen “Brandmand Sam – De store skovbrand”. I filmen opstår der en stor skovbrand og Brandmand Sam og hans folk må gøre alt i deres magt for at slukke skovbranden.

Der er også lavet en film nummer 2 om Brandmand Sam og den lille by og dens indbyggere. Denne film hedder “Brandmand Sam – Besøg fra Rummet” og handler om at den lille by hvor Sam er brandmand bliver invaderet af små rumvæsener, og det får hele byen på den anden ende i jagten på at indfange disse små grønne mænd, og Brandmand Sam må løse mysteriet.

Du kan se begge film gratis på C MORE, ved at benytte dig af prøveperioden på 14 dage uden binding.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1275838043&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=brandmand-sam”]Se begge film gratis på C MORE[/button]

Her kan du også se Brandmand Sam

Brandmand Sam kan også ses andre steder. Herunder kan du se hvilke steder du ellers kan streame Brandmand Sam gratis uden binding. Udover hos C MORE kan du streame det gratis hos SF Kids.

Prøv SF Kids gratis

Brandmand Sam legetøj

Efter serien og karakteren Brandmand Sam har fået så stor popularitet som den har, er der blevet lavet en masse legetøj af de velkendte karakterer, brandbiler og brandstationer. Dette legetøj kan fås i mange legetøjsforretninger både fysisk og online og det er en god idé at give til dine børn, da de kender det og ved præcis hvad de skal lege.

Skriv en kommentar