C MORE rabatkoder og kampagnekoder

C More kampagnekoder

Her på siden samler vi alle de kampagnekoder og rabatter der kommer på C More streaming. Du kan se alle aktive og inaktive kampagner der har været på C More. Lige nu er der nedenstående kampagnekoder og tilbud på C More:

Prøv C More gratis i 14 dage

Som noget nyt tilbyder C More nu at du som ny kunde kan prøve deres streamingtjeneste gratis i 14 dage uden binding.

Dette tilbud gælder både for deres “Film og serie”-pakke, “Golf”-pakke og “Golf, film og serier”-pakken. Alt du skal gøre er at trykke på knappen herunder og tilmelde dig C More.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1275838043&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=cmore-kampagnekoder”]Prøv C MORE grats i 14 dage[/button]

C More kampagne – 50% de første 3 mdr. (dette tilbud er desværre udløbet)

Lige nu er der denne kampagne hos C More, hvor de giver dig muligheden for at få C More til halv pris de første 3 måneder. Det er deres billigste abonnement, der giver adgang til alle film og serier du kan få til halv pris.

Du kan vælge mellem massevis af nye film og serier hos C More. De er først med de nyeste film og de bedste serier. Derudover har de et stort udvalg af børneunderholdning, som også består af både mange film og mange serier. Det er dermed en rigtig god streamingtjeneste for hele familien.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1275838043&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=cmore-kampagnekoder”]Prøv C More nu til halv pris[/button]

Sådan får du en C More rabatkode på 40% (dette tilbud er desværre udløbet)

Jeg vil starte med at pointere, at dette tip til en C More rabatkode er 100% lovligt og det virker. Du kan bruge tippet ligeså mange gange du vil, og dermed få flere rabatkoder. Alt du skal gøre er at følge disse 4 simple steps.

1. Opret en bruger på Eovendo.dk

Har du allerede en Eovendo bruger, kan du springe videre til punkt 2 i denne guide.

Gå til eovendo.com for at oprette en profil. Når du har klikket på linket, kommer du til denne side.

Eovendo start

Der står lidt tekst om hvad du kan med eovendo. Klik på ‘Tilmeld dig her’ for at oprette en bruger. Nu kommer du til en side der ser således ud.

Eovendo opret en profil

Du kan nu oprette en bruger på 3 forskellige måder.

 • Facebook
 • Google+
 • Med din email

Det er lige meget hvilken metode du bruger, men det er hurtigst enten at bruge Facebook eller Google+. Bruger du en af de 2 muligheder kommer der et vindue frem, hvori du skal give tilladelse til at de må hente basale oplysninger (mail og navn) om dig.

Derefter popper der en boks op, hvor du blot skal acceptere betingelserne, ved at trykke ‘Acceptér’.

Du har nu oprettet din profil, og næste skridt er at vælge C More rabatkode som udbetaling.

2. Vælg C More rabatkode som udbetaling

For at få rabatkoden til C More skal du nu gå ind under punktet ‘Udbetaling’ i menuen og vælge C More Play som udbetaling.

Eovendo udbetaling

Klik på punktet ‘Udbetaling’ oppe i menulinjen. Nu kommer du til en side der ser således ud.

Eovendo gavekort

På denne side kan du vælge hvordan du ønsker, at få dine optjente penge udbetalt. Du skal gå til punktet ‘Gavekort’ for at få en rabatkode til C More Play.

Længere nede på siden finder du boksen, hvor du kan vælge et gavekort til C More Play. Her kan du se hvor meget du skal optjene, for at få en C More rabatkode og hvor meget rabatkodens værdi er på. Det svare til en besparelse på præcis 42%.

For at få en C More rabatkode som udbetaling, skal du klikke på knappen ‘vælg’. Nu popper der en boks op på den skærm der ser ud som på billedet nedenfor.

Eovendo C More 2

I boksen kan du se hvor meget du mangler at optjene på eovendo, for at få en C More rabatkode og betingelserne for rabatkoden. Klik på ‘vælg’ igen for at få dine optjente penge udbetalt som C More rabatkode.

I næste punkt ser vi på hvordan du optjener penge på eovendo.

3. Optjen penge

Har du allerede optjent 29,5 kr. på din Eovendo konto, så gå videre til step 4 i denne guide.

Du kan nu begynde at optjene penge på Eovendo. Det gør du ved at finde et tilbud på Eovendos side, og klikke på den grønne knap.

Eovendo forside nede

Overskriften i hver boks fortæller dig hvad du skal gøre, for at få din Eovendobonus, og der står også hvor meget hver bonus er værd. Klik på den grønne knap for at få din Eovendobonus.

Eovendo tilbud

Der vil nu poppe et vindue op. Her skal du igen trykke på den grønne knap. Du bliver nu sendt videre til en ekstern side, hvor du enten skal udfylde nogle oplysninger eller købe noget, alt efter hvilket tilbud du har valgt.

Du bliver ikke sendt videre til en ekstern side når du optjener bonus ved at: se reklamefilm, skrabe lodder og tilmelde dig nyhedsbreve. Det foregår alt sammen på Eovendos side.

Nu ved du hvordan man optjener penge, og dermed hvordan du får din 40% C More rabatkode.

4. Brug din 40% rabatkode

Når du har optjent 29,5 kr. får du din C More rabatkode. Hvis du ikke har modtaget den, er det fordi du stadig ikke har valgt hvordan du ønsker din Eovendobonus udbetalt. Du kan se i step 2 i denne guide, hvordan man gør det.

[button color=”yellow” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://www.eovendo.com/”]Få rabatkode til C More Play[/button]

Nu har du fået forklaret trin-for-trin, hvordan du optjener penge til og spare 40% på et C More abonnement. Husk der er 1 måneds gratis streaming på C More Play for nye brugere, så har du ikke benyttet dig af det så anbefaler jeg at du gøre det først.

Hvad er Eovendo?

Eovendo er en tjenste der er startet af JYSK (ja sengetøjslager forretningen), hvor du har mulighed for at optjen penge ved bl.a. at se reklamefilm, besvare undersøgelser (anonymt), deltage i konkurrencer, tilmelde dig nyhedsbreve og benytte gode tilbud.

Lyder det som noget være snyd og humbug, kan jeg garantere dig for at det ikke er det. Jeg benytter mig selv af det så jeg har mulighed for at streame endnu mere til færre penge. Jeg tjener ca. 10 kr. om ugen på Eovendo, men kunne sagtens tjen mere. Det er nok til at jeg kan købe 14 dages C More Play 1 gang om måneden, og mere har jeg ikke brug for.

Måden du kan tjene penge på, har Eovendo selv delt op i 4 kategorier, så du let kan sortere i mulighederne og finde dem du vil benytte dig af. Nedenfor er de 4 kategorier gennemgået, og jeg har anbefalet dem jeg bedst kan lide at benytte mig af fordi jeg synes de er nemmest og giver mest værdi for indsatsen.

Eovendo forside oppe

Øverst på forsiden, har du et overblik over dine muligheder.

 1. Oppe i højre hjørne kan du altid se din nuværende saldo.
 2. I den gule boks, står der altid hvor meget DU har mulighed for at optjene, lige nu på Eovendo.
 3. Her har du en boks, med de kategorier du kan tjene penge i. I alt er der 6 kategorier.
 • Populære tilbud – De tilbud eovendo-brugere benytter sig mest af.
 • Nyeste tilbud – De nyeste tilbud på eovendo.
 • Nemt og gratis – Kategorien hvor du optjener hurtige penge.
 • Spørgeskemaer – Bliv betalt for at besvare spørgeskemaer.
 • Kuponer – Du optjener penge ved at modtage kuponer.
 • Rabat og tilbud – Du optjener penge for at benytte dig af rabatter og tilbud på produkter.

Nemt og gratis

I kategorien finder du ting som at deltage i konkurrencer, tilmelde nyhedsbreve og se reklamefilm, som du kan tjene penge ved at gøre. Det er her de nemme penge tjenes, og det er den kategori jeg benytter mig mest af. Jeg benytter mig klart mest af at se reklamefilm og nyhedsbreve, da jeg ikke gider at deltage i alle de konkurrencer.

 • Konkurrencedeltagelse giver alt fra 0,50-3,00 kr.
 • Nyhedsbrevstilmeldinger giver som regel mellem 0,25-0,50 kr.
 • Du kan se en blok på 4 reklamefilm hver dag (varer ca. 1,5-2 min.), som giver dig 1 kr.

Spørgeskemaer

At svare på spørgeskemaer er også super nemme penge, dog tager det som regel 5-7 min. at besvare et spørgeskema, men man får så også minimum 2 kr. hver gang man gennemfører en undersøgelse. Alle spørgeskemaerne er anonyme. Denne kategori kan jeg også godt lide at benytte mig af.

Kuponer

Her har du mulighed for at prøve forkellige produkter, hvor du kun skal betale for leveringen og så optjener du samtidig en Eovendobonus som er et fast beløb der kan være mellem 2-20 kr. Du kan også få rabatkoder til webshops, og samtidig optjene en procentsats af det du køber for, i Eovendobonus. Det er ikke en kategori jeg er synerligt begejstret for, og tror heller aldrig jeg har benyttet mig af tilbuddene i denne kategori.

Rabat og tilbud

Her kan du få specielle rabatter og tilbud på udvalgte varer og serviceydelser. Det er meget forskellige tilbud og rabatter og også forskellig Eovendobonus. Eovendobonussen kan være på alt fra 2-100 kr. eller 3-5% af det beløb du handler for hos en webshop. Dette er kun en kategori jeg benytter mig af hvis det passer med noget jeg alligevel skulle have købt, for så kan jeg nemlig optjen penge på min Eovendo konto.

Nu håber jeg at du er blevet fortrolig med Eovendo og muligheden for at spare 42% på C More Play abonnement. Hvis du har nogle spørgsmål, skal du være velkommen til at stille dem i kommentarfeltet.

Skriv en kommentar