Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Conor McGregor vs Floyd Mayweather – Sådan streamer du kampen!

[alert type=white ]Opdatering: Kampen er afviklet og Floyd Mayweather vandt overbevisende sin kamp nummer 50 i karrieren!

Fik du ikke set kampen, kan du på Viaplay se en dokumentar om kampen og alle forberedelserne op til kampen. Du kan se den helt gratis, ved at oprette en ny bruger på Viaplay.

[/alert]

Årets, ja måske årtiets mest ventede boksekamp, finder sted den 26. august i Las Vegas, USA. Den kommer til at stå mellem den 40-årige bokselegende Floyd Mayweather og den 28-årige Irske MMA-stjerne Connor McGregor.

Her i artiklen kan du læse alt du har brug for at vide indenfor kampen, og finde ud af hvordan du streamer kampen live den 26. august.

Live PPV (Pay-Per-View) streaming på Viaplay

Som nævnt er boksebraget mellem bokselegenden Floyd Maywether og UFC stjernen Conner McGregor en af de mest ventede boksekampe længe, ikke bare i USA, men i hele verdenen.

Det er ikke blot en ventet kamp fordi legenden Maywether vender tilbage til ringen efter at have stoppet sin boksekarriere for 1,5 år siden, men også fordi det er et brag mellem de to største kampsportstjerner de sidste mange år, og det bliver spændende at se hvordan en MMA kæmper klare sig mod en af de bedste boksere nogensinde.

Er du interesseret i at streame kampen live den 26. august, så kan du gøre det på Viaplay. Kampen bliver udbudt som PPV (Pay-Per-View) hos Viaplay til en pris på 499 kr. Med i prisen inkludere også al optakt og opvarmningskampe.

Kampen bliver sendt d. 27. august 2017 kl. 05:00 Dansk tid.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=4255&pid=9436&deeplink=http%3A//viaplay.dk/film&sub=mcgregor-mayweather”]Bestil kampen hos Viaplay[/button]

Kan du ikke vente så længe med at se noget kampsport, så kan du allerede nu bestille Viaplay Fighting-pakken og se et have af tidligere UFC opgør med Connor McGregor eller boksekampe mellem nogle af verdens bedste boksere.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=4255&pid=9436&deeplink=http%3A//viaplay.dk/film&sub=mcgregor-mayweather”]Bestil Viaplay Fighting[/button]

McGregor vs. Mayweather odds

Det bliver nok ikke kun et af årets mest sete sportsevents, men også et af de sportsevents som folk kommer til at smide flest penge på. Du kan selvfølgelig oddse på kampen hos samtlige bookmakere i Danmark, vi har her hentet nogle odds fra Betfair hvor du kan få et 300 kr. freebet.

Storfavoritten er Floyd Mayweather, fordi han er på hjemmebane både i sportsgrenen og i Las Vegas hvor kampen bliver bokset. Det afspejler sig også i odds hos Betfair, hvor man slet ikke kan oddse på en ren sejr til ham.

Odds på vinderen af kampen

Floyd Mayweather – ingen

Uafgjort – 51,00

Conor McGregor – 5,00

Odds på om kampen går tiden ud

Ja – 2,8

Nej – 1,44

Odds på hvem der bliver slået i gulvet

Floyd Mayweather – 4,5

Conor McGregor – 1,66

Det blot nogle af de odds vi har udvalgt at vise her. Du kan oddse på mange andre ting, såsom hvilken runde kampen slutter, hvem der vinder hver omgang, hvordan kampen bliver vundet osv. Husk odds ændre sig hele tiden, så ovenstående er blot vejledende. Der kommer også flere og flere ting du kan oddse på jo tættere vi kommer på kampen.

Hos Betfair kan du få et freebet på 300 kr. på kampen.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=4614&pid=9436&deeplink=https%3A//www.betfair.com/sport/boxing/event%3FeventId%3D28050875&sub=mayweather-mcgregor”]Se alle odds hos Betfair[/button]

Billetpriser til kampen

Som en af de mest hypede boksekampe nogensinde kommer det ikke som nogen overraskelse at billetpriserne er høje, men at den billigste billet koster lige over 10.000 danske kroner er bare vanvittigt.

Som sagt er 10.000 kr. for de billigste billetter, men vil du helt op ringside hvor man kan mærke sveden på egen pande, så vil det koste 150.000 kroner for en billet.

Boksekampen har allerede rundet over 60 millioner dollars i billetsalg, svarende til ca. 378 millioner danske kroner. Men når Floyd Mayweather går i ringen for at bokse vil folket gerne betale! Tilbage i 2015 mod Manny Pacquiao var billetindtægterne på 72 millioner dollars, svarende til ca. 453 millioner DKK. Det må forventes at den rekord bliver slået.

Om Floyd Mayweather

Alder: 40 år
Nationalitet: USA
Profession: Bokser
Sejre/nederlag: 49-0
Højde: 173 cm
Vingefang: 183 cm
Vægt:
Kaldenavn: Pretty Boy og Money

Floyd Mayweather har gennem en lang karriere i boksning ikke lavet andet end at vinde kampe. Han har vundet medalje ved OL i 1996 og haft flere VM bælter fra forskellige forbund. Han stoppede sin karriere tilbage i 2015, men denne kamp fristede ham til at gøre et comeback i en alder af 40 år.

Han bliver af de flest anset som favoritten til at vinde kampen, da han har en fortid i boksning og det har Conor McGregor ikke. Samtidig er han også på hjemmebane i Las Vegas, hvor han har bokset mange gange før og vil have det amerikanske folk i ryggen.

Om Conor McGregor

Alder: 28 år
Nationalitet: Irland
Profession: MMA/UFC fighter
Sejre/nederlag: 21-3
Højde: 175 cm
Vingefang: 188 cm
Vægt: 70 kg
Kaldenavn: Notorious

Conor McGregor har domineret MMA verdenen og vundet et hav af UFC kampe og titler. Han har dog aldrig haft udelukkende fokus på boksning, hvorfor mange spår at han ikke har en chance mod Mayweather. Men han er 12 år yngre og i sit livs bedste form, samtidig med han har en masse erfaring med sig.

Han startede med at dyrke boksning, men skiftede til MMA senere hen. Han har også det brune bælte i Brasiliansk Jiu-Jitsu, det kan være en fordel for ham at have teknikker fra andre kampsportsgrene med op i ringen til august.

Det bliver spændende at se hvem der går sejrrigt fra ringen den 27. august dansk tid. Forhåbentligt får vi uanset hvad en kamp der ikke slutte efter 2 runder, men minimum går 7-8 runder så vi får noget underholdende boksning.

Skriv en kommentar