Stream Contagion film

Contagion film – Her kan du streame og leje den

Contagion filmen er 9 år gammel, men har pludselig opnået massiv popularitet igen efter det igangværende coronavirus-udbrud er blevet erklæret en pandemi – altså en verdensomspændende epidemi. I december 2019 var det den 270. mest sete film fra Warner Bros. i januar 2020 er det den 2. mest sete film, og den 10. mest lejede film af alle.

Det kan være du derfor også har fået lysten til at se hvad “the buzz is about”, for der er nemlig rigtig mange ligheder med det nuværende udbrud. Derfor guider vi dig her til hvor du kan se den populære film.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=contagionfilm”]Se filmen på Viaplay nu[/button]

Hvad handler Contagion om?

Contagion virusfilmFørst lad os lige kort gå igennem de forskellige informationer om filmen, og ikke mindst hvad den handler om. Filmen er 9 år gammel og har velkendte hovedrolleindehavere i form af bl.a. Gwyneth Paltrow og Matt Damon. Her kommer de kolde fakta:

Udgivelsesår: 2011

Længde: 106 minutter

Instruktør: Steven Soderbergh

Skuespillere: Gwyneth Paltrow, Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law, Laurence Fishburne

IMDb-rating: 6,6

Filmens handling er lavet med et meget realistisk billede, efter instruktørens ønske. Selvom man skal huske at det er fiktion, er det også en fortælling om hvad der reelt set kan ske i verden. Den er realistisk på den måde at den heller ikke handler om at mennesker der bliver smittet, bliver til zombier som ellers er tilfældet i mange andre film.

Den starter med at en kvinde kommer hjem fra sin forretningsrejse i Hong Kong, hvor hun kort efter bliver meget syg og det samme gør hendes søn. Der går ikke lang tid før de dør af den virusinfektion de har fået og det samme sker flere andre steder i verden. Det bliver nu et kapløb mod tiden for forskere at finde en kur og stoppe dette udbrud før det er for sent.

Her kan du streame Contagion online

leje streaming contagion

Der er flere steder det er muligt at se og streame Contagion på nettet. Som det ser ud lige nu er det ikke muligt at streame Contagion via et af dine abonnementer på streamingtjenester. Til gengæld er det flere steder muligt at leje filmen online, og streame den. Du kan se hvor herunder:

Viaplay: Lej og se Contagion for 39 kr. eller køb for 99 kr. – klik her

SF Anytime: Lej og se Contagion for 39 kr. eller køb for 139 kr. – klik her

iTunes: Lej og se Contagion for 39 kr. eller køb for 99 kr. – klik her

Prisen er den samme for at leje filmen alle steder, men hvis du vil købe den er der forskel i prisen. Vi holder denne artikel opdateret hvis filmen skulle blive tilgængelig via et almindeligt streaming abonnement.

Kan jeg streame Contagion på Netflix?

Desværre, nej. Det kan du ikke som det ser ud lige nu. Til gengæld kan du streame den hos ovennævnte streamingtjenester og vi holder denne artikel opdateret, så skulle den blive tilgængelig på Netflix så kan du altid finde svaret her.

På Netflix er der i øjeblikket en række andre virus-relaterede film og serier der trender, som du måske kunne have interesse i, hvis du har interesse i at se Contagion.

Se Contagion film trailer

Det er ikke altid man bare skal lade sig overskygge af populariteten af en film, når alt kommer til alt er det nemlig meget individuelt om man synes om en film eller ikke gør. Derfor kan du jo lige tage et kig på film traileren til Contagion, som den så ud tilbage i 2011 da den udkom.

Er det stadig noget for dig? så er det jo bare med at hoppe ind på en af siderne vi nævner herover for at leje og streame filmen nu eller senere i dag. God fornøjelse med det!

Vi har også lavet en liste over de 10 bedste virusfilm du skal streame nu. Den er du velkommen til at tage et kig på.

Kilde: https://www.buzzfeednews.com/article/davidmack/contagion-movie-coronavirus

Skriv en kommentar