Dagens Mand gratis uden reklamer

Sådan ser du Dagens Mand gratis uden reklamer

En ny udgave af Dagens Mand er kommet, som indtil videre har budt på 2 sæsoner med friske fyre, som skal se om de kan imponere en af de flotte piger med på en lækker date. Kunne du godt tænke dig at se Dagens Mand helt gratis, så kan du herunder se hvordan du gør det.

Se Dagens Mand gratis på Viaplay

Kunne du godt tænke dig at se Dagens Mand gratis uden reklamer, så kan du gøre det hos Viaplay. Udover alle afsnittene fra den seneste sæson, så kan du også se alle afsnittene fra sæson 1. Afsnittene bliver lagt op på Viaplay samtidig med de bliver vist på TV3.

For at se Dagens Mand, skal du oprette en gratis konto hos Viaplay.dk. De første 30 dage er helt gratis, og det giver dig adgang til alt Viaplays indhold (dvs. også deres film og serier udover Dagens Mand).

Prøveperioden er uden binding. Så er du ikke interesseret i mere end de 30 dage, så kan du altid opsige dit abonnement. Du kan prøve Viaplay gratis i 30 dage via nedenstående link.

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=dagensmand”]Se Dagens Mand gratis på Viaplay[/button]

Dagens Mand 2017

Efter nogle års pauser, kom Dagens Mand tilbage i 2016 med en ny sæson. Dette var så populært, at endnu en sæson (sæson 2) blev lavet i 2017.

Dagens Mand foregår ved, at en række kvinder bliver præsenteret for “Dagens Mand”, hvorefter de får forskellige informationer om ham og skal vælge om de er interesseret i ham eller ej. Til sidst skal “Dagens Mand” så vælge, hvem er de tilbagevende piger (givet der er nogle tilbage), som han vil på date med.

Dagens Mand

Efter Pelle Hvenegaard har været vært, er der i den nye udgave af Dagens Mand skiftet vært. Den nye vært er Mattias Hundebøll, som normalt er forsanger i rockbandet Rock Hard Power Spray, men som du måske også har set som medvært Voice – Danmarks største stemme.

Pigepanelet 2017

I løbet af sæson 2 møder du alt 22 flotte kvinder, som alle er på jagt efter deres drømmemand. Herunder får du listet 10 af pigerne.

Pernille N, 26 år

Siger Pernille N dig noget, så er det måske fordi du har set hende i andre reality-programmer som fx Paradise Hotel og Divaer i Junglen. Hun elsker selvtillid og et godt smil, mens pumpede og feminine fyre er et totalt turn-off.

Nynne, 21 år

Nynne er den musikalske type, som elsker at spille klaver, guitar og synge. Hun elsker høje mænd med tatoveringer, mens uintelligente og uambitiøse mænde er et totalt turn-off.

Karina, 24 år

Karina er provinspigen fra Ballerup, som både har en lidt hård, men også en meget sød side. Hun elsker flotte øjne og hænder, og et flot skæg er hun også vild med. Til gengæld er storby-typer et totalt turn-off.

Jessica, 31 år

Jessica er den sjove og selvironiske type, som er helt vild med Star Wars og til daglig samler på våben. Hun elsker mænd i jakkesæt, som er selvsikre. Til gengæld er langt hår og splejsede mænd et totalt turn-off.

Adrianna, 21 år

Adrianna er en polsk diva med en sprød accent og enorm selvtillid. Hun elsker intelligente mænd med et glimt i øjet, som har en god humor og er spontane. Til gengæld er det omvendte et rigtig turn-off.

Cathrine, 20 år

Cathrine er den generte, men skøre pige, som går til ridning i sin fritid. Hun elsker mænd der dufter godt, som er flotte kæber og en god tøj stil. Til gengæld er usikre mænd, som er meget tynde et turn-off.

Line S, 25 år

Line S er en sjov og super flot pige, som altid spreder en god stemning og energi, der hvor hun befinder sig. Hun elsker veltrænede mænd, som er charmerende og har et sødt smil. For meget selvtillid er dog et turn-off.

Rikke, 30 år

Rikke er den søde og sjove pige, som ikke har de store kriterier i forhold til mænd. Har de en god humor, er veltalende og en god udstråling, så er Rikke på. En dårlig hygiejne er dog et klart turn-off.

Sascha, 19 år

Sascha er helt vild med sangeren Christopher, og så elsker hun at gå nøgen rundt. Hun er vild med mænd, som dufter godt, har et flot smil og er ældre end hende selv. Til gengæld er dårlig hygiejne, rødt hår og dominans turn-offs.

Tenna, 23 år

Tenna elsker at møde nye mennesker og se film. Hun er meget klar og kontant på den sjove måde. Hun elsker blå øje, business-stilen og en god røv. Til gengæld er arrogance, skæg, dårlige kyssere et klart turn-off.

Gratis Dagens Mand på Viafree

Ønsker du ikke at prøve Viaplay, så kan du alternativt se Dagens Mand gratis på Viafree.dk. Der er dog nogle ting du skal være opmærksom på:

  1. … afsnittet bliver ikke lagt ligeså hurtigt op som på Viaplay
  2. … du skal se 3 reklamer i løbet af hvert afsnit (ligesom på TV)

Vil du gerne undgå det, kan du altså prøve Viaplay gratis i 30 dage, og se ligeså meget Dagens Mand som du har lyst til uden nogle reklamer eller lignende.

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=dagensmand”]Se Dagens Mand gratis på Viaplay[/button]

Har du spørgsmål eller kommentar, så skriv endelig nede i kommentarfeltet. Så vil jeg besvare dig så hurtigt som muligt.

Skriv en kommentar