Dan Brown Mofibo

Hør Dan Browns nye roman gratis hos Mofibo

Er du vild med Dan Browns Da Vinci Mysteriet, Inferno, Engle og dæmoner osv., så er du helt sikkert også vild med Dan Browns nye roman Oprindelse.

Så kunne du godt tænke dig at høre Oprindelse på lydbog, men ikke helt ved hvor du kan gøre det henne? Så har jeg her et godt tip til dig. For du kan nemlig høre den hos Mofibo, som du kan prøve helt gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”] (prøveperioden er uden bindinger).

Lydbogen findes både på dansk og englesk. Udover Oprindelse, kan du også høre Moderisk bedragEngle og dæmonerInfernoDa Vinci mysteriet eller læse Tankados kode på dansk samt finde en masse af andre lydbøger og e-bøger på Mofibo.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-danbrown”]Hør Oprindelse gratis hos Mofibo[/button]

Hvad handler Oprindelse om?

Dan Brown Origin Storytel Oprindelse er femte bog med Robert Langdon i spidsen. Ligesiden Dan Brown første gang præsenteret verdenen for Robert Langdon i Da Vinci mysteriet, har alle hans værker været en stor succes.

Oprindelse følger vi symbolforskeren Robert Langdon i Bilbao, hvor han ankommer til det ultramoderne Guggenheim-museum. Her vil hans tidligere elev og gode ven, den nuværende milliardær og fremtidsforsker, Edmund Kirshc, afsløre en ny viden omkring menneskeheden store spørgsmål: “Hvor kommer vi fra, og hvor er vi på vej hen?”.

Men inden Kirsch når at blive færdig med sin præsentation bliver han skudt. Kaos starter og snart er Langdon på en hæsblæsende flugt jaget af bl.a. det spanske politi, sikkerhedsstyrkerne og gerningsmanden.

Dan Brown har med Oprindelse endnu engang lavet en hæsblæsende roman, som de Dan Brown fans vil elske.

Du kan høre den engelske version hos Mofibo. Har du ikke allerede en Mofibo bruger, så kan du prøve det gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”]. Der er ingen bindinger. Så finder du ud af, at du ikke er interesseret i abonnementet efter de [shortcode-variables slug=”mofibo”], kan du sagtens opsige det inden prøveperioden er færdig.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-danbrown”]Hør Oprindelse gratis hos Mofibo[/button]

Skriv en kommentar