Dan Brown bøgerne på lydbog

Dan Brown bøgerne på lydbog helt gratis

Dan Brown har forfattet nogle af de mest populære detektiv-thrillere, verden har set. Kryptografi, nøgler og koder er tilbagevendende temaer i den amerikanske forfatters romaner, hvor ”Da Vinci Mysteriet” fra 2003 står tilbage som en af de bedst sælgende bøger i Danmark og på verdensplan.

Dan Brown bøger på dansk og engelsk

De populære detektiv-thrillere er nu tilgængelige som lydbøger på dansk hos Mofibo (visse af dem kan også læses som e-bog). Mofibo kan prøves gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”] lige nu. Prøveperioden er ikke bindende, så du kan altid opsige abonnementet igen, hvis du ikke at forsætte abonnementet.

Uanset om du foretrækker dansk eller engelsk kan du faktisk høre lydbøgerne fra Dan Brown, for de er nemlig at finde som lydbog på Mofibo. Videre i denne artikel kan du se rækkefølgen og læse et resume af alle 5 bøger.

Dan Brown bøger rækkefølge

Der er en kronologisk rækkefølge på bøgerne af Dan Brown, den rækkefølge er god at følge når du læser bøger hvori man følger Robert Langdon i de mysterier der opstår.

Her er rækkefølgen på Dan Brown bøgerne:

  1. Engle og Dæmoner (2000)
  2. Morderisk Bedrag (2003)
  3. Da Vinci Mysteriet (2009)
  4. Inferno (2013)
  5. Oprindelse (2017)

Du kan i samme rækkefølge læse mere om hvert enkelt bog i Dan Brown serien herunder. Med andre ord finder du et lille resume af hver bog.

Engle og Dæmoner

Engle og dæmonerSymbolforskeren Robert Langdon kaldes til forskningscentret CERN i Schweiz for at se nærmere på nogle mystiske tegn, der er brændt ind i brystet på en myrdet fysiker. Det viser sig, at et gammelt broderskab kaldet Illuminati er genrejst og søger hævn over deres værste fjende, den katolske kirke. Langdon hvirvles ind i en intens og farefuld jagt på morderen, som fører ham gennem Vatikanet og Rom. Sporene leder ham til sidst frem til broderskabets inderste kerne.

”Engle og Dæmoner” er faktisk en forgænger til ”Da Vinci Mysteriet”, men det var først efter ”Da Vinci Mysteriets” internationale gennembrud, at Dan Browns romaner for alvor slog igennem.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-danbrownboger”]Hør bogen gratis på Mofibo[/button]

Morderisk Bedrag

Morderisk bedragEn NASA-satellit gør en chokerende opdagelse på Nordpolen, dybt nede i den arktiske is. Den unge efterretningsagent Rachel Sexton og videnskabsmanden Michael Tolland sættes på sagen, som viser sig at være skæbnesvanger. Pludselig er de to hovedpersoner viklet ind i et bedragerisk magtspil med livet som indsats. Det er umuligt for dem at vide sig sikker på, hvem de overhovedet kan stole på. Komplottet leder Sexton og Tolland helt til Washington og langt ind i magtens korridorer, hvor de til slut afslører et uhyggeligt bedrag.

Dan Brown fører læseren ind i et gådefuldt og nervepirrende univers, hvor spændingen ingen ende vil tage.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-danbrownboger”]Hør bogen gratis på Mofibo[/button]

Da Vinci Mysteriet

Da Vinci MysterietRobert Langdon bliver tilkaldt, da museumsdirektøren på Louvre findes myrde. På gulvet ved siden af ham står skrevet en mystisk, kodet meddelelse, som Langdon giver sig i kast med at tyde. Hovedpersonen får denne gang hjælp til opklaringsarbejdet fra den franske kryptograf Sophie Neveu. De finder sammen ud af, at den myrdede museumsdirektør var medlem af den hemmelige loge Priory of Sion. Langdon og Neveu indser, at mange af de mystiske meddelelser har direkte forbindelse til Leonardo Da Vincis værker, og at værkerne dækker over en velbevaret hemmelighed. Det går op for de to, at de ikke bare er på jagt efter en morder. De er også godt på vej til at afsløre en af verdenshistoriens største hemmeligheder.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-danbrownboger”]Hør bogen gratis på Mofibo[/button]

Inferno

InfernoSymbolforsker Robert Langdon trækkes endnu en gang ind i en nervepirrende efterforskning. Denne gang befinder vi os i hjertet af Italien, og omdrejningspunktet for efterforskningen er det fascinerende, dystre og mystiske litterære mesterværk Inferno, som den florentinske digter Dante Alighieri skrev tilbage i det 14. århundrede. Langdon er oppe mod en uhyggelig modstander, og han ved på ingen måde, hvem han kan sætte sin lid til. Koder og symboler, der dukker op undervejs i opklaringsarbejdet, fører Langdon dybt ind i klassisk kunst, hemmelige korridorer og avanceret videnskab. Han kæmper for at løse mysteriet, inden det er for sent, og verden én gang for alle vil være forandret.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-danbrownboger”]Hør bogen gratis på Mofibo[/button]

Oprindelse

OprindelseDan Browns seneste spændingsroman tager læseren med på endnu en hæsblæsende jagt gennem skjulte koder, religion, symboler og kunst. Robert Langdon bevæger sig denne gang ind i en verden af moderne kunst og udfordres af to grundlæggende spørgsmål i menneskets historie: Hvor kommer vi fra, og hvor er vi på vej hen? Computergeniet og fremtidsforskeren Edmund Kirsch har præsenteret sin forskning på området for de tre store trossamfund kristendommen, islam og jødedommen. Kirsch er godt på vej til at afsløre den ny viden for resten af verden, men han bliver skudt, inden han når så langt.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-danbrownboger”]Hør bogen gratis på Mofibo[/button]

Spændingen er intens og medrivende fra start til slut, og konspirationsteorierne lever i bedste velgående i Dan Browns univers.

Dan Brown bøger filmatiseret

Det er en af de mest populære bogserier i nyere tid, og ligesom så mange andre populære bogserier før og efter denne, er den derfor blevet filmatiseret.

Det er imidlertid kun 3 af bøgerne der er blevet filmatiseret, og der er ikke planlagt flere filmatiseringer af denne bogserie fra Dan Brown. De 3 Dan Brown filmatiseringer er:

  1. Da Vinci Mysteriet (2006)
  2. Engle og Dæmoner (2009)
  3. Inferno (2016)

Du kan læse mere om Dan Brown filmene her, hvordan og hvornår de er blevet filmatiseret.

Du kan læse og lytte til Dan Browns spændingsromaner på dansk hos Mofibo. Prøv det gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”] her. God fornøjelse!

Skriv en kommentar