Danske undertekster på amazon prime video

Danske undertekster på Amazon Prime Video

Prime Video kom endelig til Danmark, men i første omgang fulgte de danske undertekster på deres indhold desværre ikke med. Men hvornår kommer der så danske undertekster på Amazon Prime Video? Og kan man snyde sig til danske undertekster?

Det vil du få svar på i dette indlæg.

Nogle danske undertekster

Desværre er det ikke alle film og serier man kan vælge danske undertekster, men der er en del der har danske undertekster. Da Amazon Prime Video blev lanceret var det helt uden danske undertekster, så der er sket klare forbedringer på den front.

Der findes desværre ikke et smart plugin eller program der kan smide danske undertekster på resten af indholdet hos Prime Video. Men alt indholdet kan ses med engelsk undertekster, hvilket vil være ganske fint for de fleste danskere.

Resten er på vej

Men bare rolig. For der kommer ikke til at mangle dansksproget undertekster på Amazon Prime Video forevigt. Der kommer danske undertekster til flere og flere serier og film og i fremtiden vil der være danske undertekster på alt indhold. Vi skal nok holde dig opdateret, så du får besked når det sker.

Indtil da vil jeg anbefale at du udnytter deres gode velkomsttilbud, hvor du kan prøve 7 dage gratis og få de første 6 måneder til halv pris.

Har du andre spørgsmål til at Amazon Prime Video, så er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet herunder.

God fornøjelse!

3 kommentarer til “Danske undertekster på Amazon Prime Video”

 1. Hej Lasse
  Jeg har Prime på amazon.co.uk.
  Er der stor forskel i indholdet, hvis jeg ændrer til dansk?

  Svar
  • Hej Karin

   Tak for spørgsmålet. For nogle dage siden blev hele Prime Video i Danmark, opdateret til dansk. Desuden får du kun adgang til Prime Video hvis du abonnere på det i Danmark, men når du abonnere på Amazon Prime, så for du jo også mange andre fordele. Så ja der er forskel 🙂

   Mvh Lasse

   Svar
 2. Hej Lasse
  Jeg tænkte mere på forskel i indholdet i Prime Video med hensyn til geoblocking

  Svar

Skriv en kommentar