bedste høretelefoner til børn test

TEST: De 6 bedste høretelefoner til børn i 2020

Flere og flere børn har smartphones eller tablets, der giver dem mulighed for at lytte til musik via streamingtjenester som Spotify og Apple Music. Det er derfor blevet vigtigere at tænke på den lyd børnene udsættes for, når de spiller spil og lytter til musik på disse apparater. Hørelsen er noget af det man bruger allermest og det er derfor en god idé som forældre, at gøre hvad man kan for at beskytte dit barns øre.
Når dine børn sidder og spiller el. lytter til musik, sidder de ofte med hovedtelefoner på og det er netop denne lyd direkte ind i ørene der kan være farlig, men det er der bod for. For flere kendte mærker indenfor lyd har nemlig udviklet et sæt høretelefoner til børn, med en maksimal lydstyrke på 85 DB. Normale høretelefoner kan spille op til omkring 110 DB. Nederst i indlægget kan du decibel-skala.

Vi har delt artiklen op, så du kan læse om de bedste:

De bedste hovedtelefoner (over-ear) til børn

Hovedtelefoner eller over-ear høretelefoner er der til gengæld massere af til børn. Det er fordi det er dem der er nemmest at lave til børns små hoveder og øre. Vi har derfor fundet et par stykker frem som vi mener er de bedste af slagsen.
Trust Sonin Kids høretelefoner

[alert type=yellow ]Streamingnews.dk anbefaler Trust Sonin hovedtelefoner til børn[/alert]

Trust Sonin Kids høretelefoner til børn
Fås også i rød/blå og lyserød/lilla

Trust Sonin Kids er endnu et fornuftigt eksempel på høretelefoner til dit barn. Ligesom Griffin KaZoo har de en maksimal lydstyrke på 85 DB, så dit barns øre er sikret bedst muligt mod skader. De overholder den Europæiske sikkerhedsstandard for børn (EN71).

Det er nok de mest komfortable høretelefoner høretelefoner til børn. De er også lidt dyrere end de andre høretelefoner her på listen, men pengene er givet godt ud. De er designet som klassiske hørebøffer, og slutter tæt til om begge øre, for den bedst mulige lydoplevelse.

Der medfølger klistermærker, så dine børn kan personliggøre deres høretelefoner og få endnu mere glæde af dem. Du kan også vælge selv at købe nogle klistermærker, som dine børn kan bruge til at dekorere dem med.

Pris: 164,00 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p(11752)a(2823942)g(67009)url(https://www.inkclub.com/dk/da/Elektronik/Hovedtelefoner-og-h%C3%83%C2%83%C3%82%C2%B8jttalere/B%C3%83%C2%83%C3%82%C2%B8rnehovedtelefoner/c/f447)”]Kan fås hos Inkclub[/button]

Specifikationer:

  • Max. volume 85 DB
  • Til børn fra 3 år
  • Til både drenge og piger
  • 3 forskellige farver

Kitsound høretelefoner med Batman, Superman osv.

Batman høretelefoner
Fås også med Superman el. Svampebob motiv.

Kitsound laver høretelefoner til både børn og voksne og er efterhånden blevet et meget populært mærke på markedet. De har specialiseret sig at lave høretelefoner til børn med populære tegneseriekarakterer, som Batman, Superman og Svampebob Firkant.

Kitsound høretelefoner til børn er som sagt af modellen over-ear, som betyder den har en rigtig god komfort og lukker helt af fra udefra kommende lyde. Kablet til høretelefonerne er 1,2 meter lange og giver dermed rigeligt med fri plads til børnene. Det er med almindeligt jackstick, så det passer til de fleste enheder og de kan max. spille de anbefalet 85 DB for børn.

Pris: 187,00 – 249,00 kr.

Prisen variere alt efter model og du kan vælge mellem høretelefoner med Batman Classic, Batman, Superman el. Svampebob Firkant. De fås alle billigst hos Wupti.com.

MyDoodles sjove høretelefoner

MyDoodles høretelefoner til børn
Fås også med Abe, Alien, Mariehøne el. Fodbold.

MyDoodles er et mærke der laver elektronik og tilbehør til elektronik specielt til børn. De laver både in-ear og over-ear høretelefoner til børn med sjove motiver og farver. Her kigger vi nærmere på deres hovedtelefoner til børn, som fås med Mariehøne, Fodbold, Alien, Abe eller Pingvin udsmykning.

MyDoodles høretelefoner spiller med en frekvens på 20 Hz – 20 KHz og har en lydbegrænsning på 84 DB, så de lever op til standarden for børnehøretelefoner. Bøjlen er lavet så den passer til små hoveder og kan indstilles derefter. Det er et rigtig godt bus på et par sjove høretelefoner til de lidt yngre børn, fordi motiver og designet er flot lavet i mange farver og med hver deres figur.

Pris: 144,00 – 173,00 kr.

Prisen variere afhængig af model, og MyDoodles findes i 5 forskellige modeller som alle kan fås hos Wupt.com: Mariehøne, Fodbold, Abe, Alien og Pingvin.

De bedste trådløse høretelefoner til børn

Desværre er markedet for trådløse høretelefoner ikke så modent endnu, så der er ikke så meget at vælge imellem. Vi har set på hvad der er og fundet frem til kun et par er værd at anbefale. De lever så til gengæld også op til alle de krav man kunne have.

JBL JR300BT – bluetooth høretelefoner

JBL JR300 høretelefoner til børn

JBL er i øjeblikket de bedste på markedet når det kommer til valg af trådløse høretelefoner til børn. De har lavet denne model specifikt til at passe på de små børns øre, samtidig med at imødekomme den verden vi lever i hvor meget læring og leg foregår på tablets og smartphones.

Den sidder perfekt om ørerne, men kan max. lave et lydniveau på 85DB hvilket er det maximum anbefalet til børn. De er lette på hovedet og bøjlen sørger for god støtte, samtidig med de er lavet i fede farver til et hvert barns glæde. Du slipper også for at høre på den eventuelle støj der skulle være, da de lukker helt tæt og ingen lyd slipper ud fra dem. En opladning holder i 12 timer og det tager 2 timer at lade dem fuldt op. Rækkevidden er 15 meter, så dit barn kan sagtens gå fra et tilsluttede device med høretelefonerne uden forbindelsen mistes.

De fås i 3 forskellige farvekombinationer: Lyserød/Pink, Blå/Orange, Mørkeblå/Rød.

Pris: fra 199 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p(120)a(2823942)g(16263494)url(https://cdon.dk/hjemme-elektronik/jbl-jr300-rocker-blue-bornene-bt-p42675782)”]Kan fås hos CDON[/button]

Philips trådløse høretelefoner (udgået)

Philips SHK4000

Philips har også lavet nogle trådløse høretelefoner der er specielt designet til børn. De er konstrueret så de kan indstilles til børns mindre hoveder og begrænse lydstyrken til max. 85 DB, men den kan justeres alt efter hvor højt man som forælder synes at det skal være.

Philips’ model af høretelefoner til børn hedder Philips SHK4000. Det er klassiske hørebøffer, med rigtig god komfort. De vejer ikke særlig meget og kun en tynd og bøjlen er lavet i lækkert materiale, der ikke genere hovedbunden. De er meget fleksible og nemme at pakke. Selve højtalerne lukker øret inde og sørger for at lyden ikke slipper ud i rummet, så de ikke er til gene for andre forældre eller andre personer til stede.

Pris: 297,00 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://www.power.dk/hoejttalere-og-lyd/hovedtelefoner/philips-shk4000-bt-kids-turkis/p-252244/”]Kan fås hos Power[/button]

Specifikationer:

  • Max. volume 85 DB
  • Max. volume er justerbar
  • De er trådløse
  • Til børn fra 6 år
  • Til både drenge og piger
  • Driftstid 9 timer

De bedste in-ear høretelefoner til børn

In-ear høretelefoner er lavet af noget mindre dele end de andre høretelefoner og skal ind i barnets øre. Derfor anbefales det kun at bruge in-ear høretelefoner til større børn. Vi har fundet et par af de bedste in-ear høretelefoner til børn.

JVC in-ear høretelefoner

[alert type=yellow ]Streamingnews.dk anbefaler JVC in-ear høretelefoner til børn[/alert]

JVC in-ear høretelefoner til børn
Fås også i hvid

JVC er et mærke med mange år på bagen og var med deres TinyPhones til børn et af de første elektronik mærker der lavede høretelefoner til børn. Deres originale TinyPhones er siden blevet udkonkurreret og de har derfor lavet en in-ear udgave af dem. De fås i to forskellige farver: blå og hvid.

Høretelefonerne lever op til alle de standarder, man kunne forvente når det er et produkt til børn. Lydniveauet er begrænset til 85 DB og ledningen er lavet kortere, til 0,85 meter, så den passer bedre til børn. Derudover er de certificeret af DIREKTIV 2009/48/EF, som omhandler sikkerhed for legetøj. Med følger der også nogle sjove klistermærker, så høretelefonerne kan blive piftet lidt op.

Pris: 199,00 kr.

[button color=”green” size=”normal” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=13786&bannerid=25156&htmlurl=https://www.wupti.com/produkter/tv-og-hifi/lyd/hoeretelefoner/jvc-ha-kd-1-a-e-in-ear-hovedtele-6″]Fås i hvid hos Wupti.com[/button] eller [button color=”green” size=”normal” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=13786&bannerid=25156&htmlurl=https://www.wupti.com/produkter/tv-og-hifi/lyd/hoeretelefoner/jvc-ha-kd-1-a-e-in-ear-hovedtele”]Fås i blå hos Wupti.com[/button]

MyDoodles in-ear høretelefoner

MyDoodles in-ear høretelefoner børn
Fås også med Pingvin, Alien og Ugle

Igen tager vi lige et kig på MyDoodles geniale høretelefoner til børn, som altså har god lydkvalitet, men mest af alt er det det børnevenlige design der stråler frem. Det gælder også for deres in-ear høretelefoner der har samme design med sjove motiver i form af fx. dyr. De kan fås i 4 forskellige modeller: Frø, Pingvin, Ugle og Alien.

Der er ikke så meget at sige om disse høretelefoner andet end at de max. kan spille med en lydstyrke på 85 DB og de er lavet i lækkert silikone materiale, for at få en optimal komfort.

Pris: 87,00 – 109,00 kr.

Prisen variere og afhænger af hvilken model du vælger. In-ear høretelefonerne fås i modeller med: Frø, Pingvin, Ugle og Alien.

Høretelefoner til børn med sikker lyd

Det helt geniale ved høretelefoner til børn er at de max. kan skrues op til en volumen på 85 DB. Normalt kan de hovedtelefoner vi voksne bruger skrues op til et lydniveau, på et godt stykke over 100 DB. Alt efter hvor man søger og hvem der har lavet undersøgelsen, kommer der forskellige skalaer på hvad decibel er. På billedet nedenfor kan du få en nogenlunde idé om hvor meget 85 DB er, sammenlignet med normale hovedtelefoner som nok kan spille op til 110 DB uden problemer.

decibel-scale

Som du kan se svare 85 DB til en støvsuger eller til trafikkens lydniveau i en by. Dermed overstiger volumen ikke hvad dine børn normalt bliver udsat for i hverdagen. Det er derfor at høretelefoner til børn er en god investering.

Det er ikke bare lydniveaet der er godt ved ovenstående høretelefoner, de er også blevet certificeret af direktivet 2009/48/EC om legetøjs sikkerhed, hvilket betyder at de er yderst sikre for børn at bruge. Bare husk at følge aldersanvisningen.

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så tøv ikke med at tilføje dem i kommentarfeltet herunder.

5