bedste høretelefoner til børn test

TEST: De 6 bedste høretelefoner til børn i 2020

Flere og flere børn har smartphones eller tablets, der giver dem mulighed for at lytte til musik via streamingtjenester som Spotify og Apple Music. Det er derfor blevet vigtigere at tænke på den lyd børnene udsættes for, når de spiller spil og lytter til musik på disse apparater. Hørelsen er noget af det man bruger allermest og det er derfor en god idé som forældre, at gøre hvad man kan for at beskytte dit barns øre.

Når dine børn sidder og spiller el. lytter til musik, sidder de ofte med hovedtelefoner på og det er netop denne lyd direkte ind i ørene der kan være farlig, men det er der bod for. For flere kendte mærker indenfor lyd har nemlig udviklet et sæt høretelefoner til børn, med en maksimal lydstyrke på 85 DB. Normale høretelefoner kan spille op til omkring 110 DB. Nederst i indlægget kan du decibel-skala.

Vi har delt artiklen op, så du kan læse om de bedste:

De bedste trådløse høretelefoner til børn

Desværre er markedet for trådløse høretelefoner ikke så modent endnu, så der er ikke så meget at vælge imellem. Vi har set på hvad der er og fundet frem til kun et par er værd at anbefale. De lever så til gengæld også op til alle de krav man kunne have.

JBL JR310BT – bluetooth høretelefoner til børn

Fås i flere farver

JBL er i øjeblikket de bedste på markedet når det kommer til valg af trådløse høretelefoner til børn. De har lavet denne model specifikt til at passe på de små børns øre, samtidig med at imødekomme den verden vi lever i hvor meget læring og leg foregår på tablets og smartphones.

Den sidder perfekt om ørerne, men kan max. lave et lydniveau på 85DB hvilket er det maximum anbefalet til børn. De er lette på hovedet og bøjlen sørger for god støtte, samtidig med de er lavet i fede farver til et hvert barns glæde. Du slipper også for at høre på den eventuelle støj der skulle være, da de lukker helt tæt og ingen lyd slipper ud fra dem. En opladning holder i 12 timer og det tager 2 timer at lade dem fuldt op. Rækkevidden er 15 meter, så dit barn kan sagtens gå fra et tilsluttede device med høretelefonerne uden forbindelsen mistes.

De fås i 3 forskellige farvekombinationer: Lyseblå/lyserød | Grøn/mørkegrøn | Rød/blå

Pris: fra 399 kr.

OTL Junior – sjove trådløse høretelefoner

MyDoodles høretelefoner til børn
Fås også med Abe, Alien, Mariehøne el. Fodbold.

OTL er et mærke der laver elektronik og tilbehør til elektronik specielt til børn. De laver både in-ear og over-ear høretelefoner til børn med sjove motiver og farver. Her kigger vi nærmere på deres hovedtelefoner til børn, som fås med Mariehøne, Fodbold, Alien, Abe eller Pingvin udsmykning.

MyDoodles høretelefoner spiller med en frekvens på 20 Hz – 20 KHz og har en lydbegrænsning på 84 DB, så de lever op til standarden for børnehøretelefoner. Bøjlen er lavet så den passer til små hoveder og kan indstilles derefter. Det er et rigtig godt bus på et par sjove høretelefoner til de lidt yngre børn, fordi motiver og designet er flot lavet i mange farver og med hver deres figur.

Pris: fra 229,00 kr.

Prisen variere afhængig af modellerne: Batman | L.O.L. Surprise | Gurli Gris | Super Mario | Paw Patrol

Philips trådløse høretelefoner

Philips har også lavet nogle trådløse høretelefoner der er specielt designet til børn. De er konstrueret så de kan indstilles til børns mindre hoveder og begrænse lydstyrken til max. 85 DB, men den kan justeres alt efter hvor højt man som forælder synes at det skal være.

Philips’ model af høretelefoner til børn hedder Philips SHK4000. Det er klassiske hørebøffer, med rigtig god komfort. De vejer ikke særlig meget og kun en tynd og bøjlen er lavet i lækkert materiale, der ikke genere hovedbunden. De er meget fleksible og nemme at pakke. Selve højtalerne lukker øret inde og sørger for at lyden ikke slipper ud i rummet, så de ikke er til gene for andre forældre eller andre personer til stede.

Pris: 297,00 kr.

Specifikationer:

 • Max. volume 85 DB
 • Max. volume er justerbar
 • De er trådløse
 • Til børn fra 6 år
 • Til både drenge og piger
 • Driftstid 9 timer

De bedste hovedtelefoner (over-ear) til børn

Hovedtelefoner eller over-ear høretelefoner er der til gengæld massere af til børn. Det er fordi det er dem der er nemmest at lave til børns små hoveder og øre. Vi har derfor fundet et par stykker frem som vi mener er de bedste af slagsen.

Trust Sonin Kids høretelefoner

Trust Sonin Kids høretelefoner til børn
Fås også i rød/blå og lyserød/lilla

Trust Sonin Kids er endnu et fornuftigt eksempel på høretelefoner til dit barn. Ligesom Griffin KaZoo har de en maksimal lydstyrke på 85 DB, så dit barns øre er sikret bedst muligt mod skader. De overholder den Europæiske sikkerhedsstandard for børn (EN71).

Det er nok de mest komfortable høretelefoner høretelefoner til børn. De er også lidt dyrere end de andre høretelefoner her på listen, men pengene er givet godt ud. De er designet som klassiske hørebøffer, og slutter tæt til om begge øre, for den bedst mulige lydoplevelse.

Der medfølger klistermærker, så dine børn kan personliggøre deres høretelefoner og få endnu mere glæde af dem. Du kan også vælge selv at købe nogle klistermærker, som dine børn kan bruge til at dekorere dem med.

Pris: 164,00 kr.

Specifikationer:

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p(11752)a(2823942)g(67009)url(https://www.inkclub.com/dk/da/Elektronik/Hovedtelefoner-og-h%C3%83%C2%83%C3%82%C2%B8jttalere/B%C3%83%C2%83%C3%82%C2%B8rnehovedtelefoner/c/f447)”]Kan fås hos Inkclub[/button]

 • Max. volume 85 DB
 • Til børn fra 3 år
 • Til både drenge og piger
 • 3 forskellige farver

OTL Junior høretelefoner med Batman, Paw Patrol, Gurli Gris osv.

Batman høretelefoner
Fås også med Superman el. Svampebob motiv.

OTL laver høretelefoner til både børn og voksne og er efterhånden blevet et meget populært mærke på markedet. De har specialiseret sig at lave høretelefoner til børn med populære tegneseriekarakterer, som Batman, Superman og Svampebob Firkant, Paw Patrol, Gurli Gris, Pokemon, Pyjamasheltene osv.

OTL Junior høretelefoner til børn er som sagt af modellen over-ear, som betyder den har en rigtig god komfort og lukker helt af for udefra kommende lyde. Kablet til høretelefonerne er ca. 1,2 meter lange og giver dermed rigeligt med fri plads til børnene. Det er med almindeligt jackstick, så det passer til de fleste enheder og de kan max. spille de anbefalet 85 DB for børn.

OTL laver samme type hovedtelefoner til børn uden ledning. Du kan læse mere om deres udvalg af trådløse høretelefoner til børn øverst i artiklen.

Pris: fra 169,00 kr.

Prisen variere alt efter model og du kan vælge mellem høretelefoner med: L.O.L Surprise|Gurli Gris|Pyjamasheltene|Pokemon|Harry Potter

De bedste in-ear høretelefoner til børn

In-ear høretelefoner er lavet af noget mindre dele end de andre høretelefoner og skal ind i barnets øre. Derfor anbefales det kun at bruge in-ear høretelefoner til større børn. Vi har fundet et par af de bedste in-ear høretelefoner til børn.

JVC in-ear høretelefoner

[alert type=yellow ]Streamingnews.dk anbefaler JVC in-ear høretelefoner til børn[/alert]

JVC in-ear høretelefoner til børn
Fås også i hvid

JVC er et mærke med mange år på bagen og var med deres TinyPhones til børn et af de første elektronik mærker der lavede høretelefoner til børn. Deres originale TinyPhones er siden blevet udkonkurreret og de har derfor lavet en in-ear udgave af dem. De fås i to forskellige farver: blå og hvid.

Høretelefonerne lever op til alle de standarder, man kunne forvente når det er et produkt til børn. Lydniveauet er begrænset til 85 DB og ledningen er lavet kortere, til 0,85 meter, så den passer bedre til børn. Derudover er de certificeret af DIREKTIV 2009/48/EF, som omhandler sikkerhed for legetøj. Med følger der også nogle sjove klistermærker, så høretelefonerne kan blive piftet lidt op.

Pris: 199,00 kr.

[button color=”green” size=”normal” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=13786&bannerid=25156&htmlurl=https://www.wupti.com/produkter/tv-og-hifi/lyd/hoeretelefoner/jvc-ha-kd-1-a-e-in-ear-hovedtele-6″]Fås i hvid hos Wupti.com[/button] eller [button color=”green” size=”normal” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=13786&bannerid=25156&htmlurl=https://www.wupti.com/produkter/tv-og-hifi/lyd/hoeretelefoner/jvc-ha-kd-1-a-e-in-ear-hovedtele”]Fås i blå hos Wupti.com[/button]

MyDoodles in-ear høretelefoner

MyDoodles in-ear høretelefoner børn
Fås også med Pingvin, Alien og Ugle

Igen tager vi lige et kig på MyDoodles geniale høretelefoner til børn, som altså har god lydkvalitet, men mest af alt er det det børnevenlige design der stråler frem. Det gælder også for deres in-ear høretelefoner der har samme design med sjove motiver i form af fx. dyr. De kan fås i 4 forskellige modeller: Frø, Pingvin, Ugle og Alien.

Der er ikke så meget at sige om disse høretelefoner andet end at de max. kan spille med en lydstyrke på 85 DB og de er lavet i lækkert silikone materiale, for at få en optimal komfort.

Pris: 87,00 – 109,00 kr.

Prisen variere og afhænger af hvilken model du vælger. In-ear høretelefonerne fås i modeller med: Frø, Pingvin, Ugle og Alien.

Høretelefoner til børn med sikker lyd

Det helt geniale ved høretelefoner til børn er at de max. kan skrues op til en volumen på 85 DB. Normalt kan de hovedtelefoner vi voksne bruger skrues op til et lydniveau, på et godt stykke over 100 DB. Alt efter hvor man søger og hvem der har lavet undersøgelsen, kommer der forskellige skalaer på hvad decibel er. På billedet nedenfor kan du få en nogenlunde idé om hvor meget 85 DB er, sammenlignet med normale hovedtelefoner som nok kan spille op til 110 DB uden problemer.

decibel-scale

Som du kan se svare 85 DB til en støvsuger eller til trafikkens lydniveau i en by. Dermed overstiger volumen ikke hvad dine børn normalt bliver udsat for i hverdagen. Det er derfor at høretelefoner til børn er en god investering.

Det er ikke bare lydniveaet der er godt ved ovenstående høretelefoner, de er også blevet certificeret af direktivet 2009/48/EC om legetøjs sikkerhed, hvilket betyder at de er yderst sikre for børn at bruge. Bare husk at følge aldersanvisningen.

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så tøv ikke med at tilføje dem i kommentarfeltet herunder.

22 kommentarer til “TEST: De 6 bedste høretelefoner til børn i 2020”

 1. Vi har nu haft flere JVC Tinyphones, og alle er alt for hurtigt gået i stykker, der hvor ledning og jack-stik mødes. Er ikke tilfreds med kvaliteten.

  Svar
  • Hej Steen,

   Mange tak for din kommentar.

   Er ked af at høre i har haft dårlig oplevelser med JVC Tinyphones. Vi oplever at de fleste vælger at købe Trust Sonin høretelefonerne, da de har den bedste kvalitet af de 3 vi anbefaler. Har du prøvet dem?

   Hvis andre har haft samme oplevelse med JVC Tinyphones som Steen, vil vi meget gerne høre om det!?

   Fortsat god dag 🙂

   Mvh Lasse

   Svar
 2. Vi har ligeledes haft problemer med JVC Tinyphones der hvor ledning og jack stick mødes. Prøver Trust Sonin næste gang.

  Svar
  • Hej Lotte

   Tusind tak for din vurdering.

   Vi har nu fjernet JVC høretelefonerne og erstattet dem med Griffin KaZoo høretelefoner, som er blevet vurderet blandt de bedste høretelefoner til børn i en stor test.

   Svar
 3. Har brug for at købe et par til min datter til snart 3 år. Er naturligvis interesseret i at der er max på db, så hendes hørelse forbliver indtakt.
  Kan se jeres tre nævnte alle er med ledning. Hvad kan anbefales med bluetooth? Det er til ipad og telefon

  Svar
  • Hej Anita

   Mange tak for din henvendelse.

   Jeg vil anbefale dig Phillips SHK4000 der også er lavet til børn. Du kan købe dem her: http://bit.ly/2c95IhC. Jeg har netop også tilføjet dem oppe i artiklen, da de er rigtige gode hvis man vil have trådløse høretelefoner til sit barn, så slipper man også for faren en evt. ledning kan skabe.

   Håber du finder dem brugbare! 🙂

   Mvh Lasse

   Svar
 4. Tusind tak for det hurtige svar! Vil dog lige sikre mig inden køb, at du mener de også passer til mit (lille) barn på snart 3 år. Der er jo utrolig stor forskel på et barn på 3 og et barn på 9 år 😉

  Svar
  • Du kan se produktmålene på billedet. Bøjlen er også justerbar så vil mene at de kan bruges.
   Phillips SHK4000 produktmål

   Mvh Lasse

   Svar
 5. Hvilke høretelefoner anbefaler i til børn på 9 år? Primært brug er til ipad brug samt musik.
  Jeg oplever at ledningen tit går i stykker, så måske i kan anbefale en der ikke har ledning?

  Svar
  • Hej Rie, tak for dit spørgsmål.

   Hvis du leder efter trådløse høretelefoner til børn, så er dem vi anbefaler nederst i artiklen herover de bedste. Der er ingen ledning og de kan holde i 9 timer får de skal genoplades.

   Håber du kan bruge svaret!

   Mvh Lasse 🙂

   Svar
 6. Har I på et tidspunkt testet eller kommenteret Jvc HA-KD5? De er også med volumenkontrol. Vi har haft vores i snart mange år, og de er nu slidt op. Overvejer om vi skal købe de samme, eller om vi skal finde andre….

  Svar
 7. Hej Trine

  Tak for dit spørgsmål.

  Vi har desværre ikke testet JVC HA-KD5. Så vi kan desværre ikke sige, om de er bedre/dårligere end dem, som vi har med på listen. Så om I skal skifte til nogle andre kommer nok i høj grad an på, om I har været tilfredse med dem eller ej.

  De 3 høretelefoner på denne liste er blandt de bedste af de høretelefoner til børn, som vi har testet (men som sagt har vi desværre ikke fået testet JVC HA-KD5).

  Håber du kunne bruge mit svar og forsat dejlig dag! 🙂

  Svar
 8. Hej

  Jeg har lige for at få afklaret følgende: kan to hørebøffer, fx Philips, bruges samtidig på den samme device?

  vh
  Jesper

  Svar
  • Hej Jesper,

   Der må jeg være svar skyldig, det ved jeg desværre ikke. Er det 2 høretelefoner med jackstik, ved at man kan købe en splitter så man kan høre med 2 personer ad gang på samme enhed. Du kan købe sådan en jackstik splitter her.

   Håber du kan bruge svaret til noget.

   Mvh Lasse 🙂

   Svar
 9. Jeg leder efter høretelefoner til min datter på 4 år. Nogen kendskab til skadelige kemikalier i materialerne på de 3 foreslåede produkter? Ved at flere høretelefoner klarer sig dårligt i test på denne parameter jf. TÆNK mv.

  Svar
  • Hej Morten, tak for dit spørgsmål!

   Jeg ved at alle høretelefonerne her lever op til de krav der er og har de nødvendige mærkninger. Jeg har ikke nogen kendskab til om de indeholder disse kemikalier TÆNK har testet nogle høretelefoner for.

   Er ked af jeg ikke kan hjælpe dig mere, hvis du vil have mere viden om kemikalier i høretelefoner må jeg henvise til TÆNK (TÆNK: Kemisk mislyd af høretelefoner). Nederst i artiklen er et telefonnummer du kan kontakte dem på.

   Fortsat god dag 🙂
   Mvh Lasse

   Svar
 10. Hejsa,
  Skal købe høretelefoner til en 7 årig og en 9 årig. Vil helst have med ledning da de helt sikkert glemmer at lade dem uden ledning op. De skal bruges i en flyver og ellers bare til at se på youtube og film derhjemme.
  Hvad kan du anbefale ?
  Vh Tina

  Svar
  • Hej Tina

   Tak for dit spørgsmål.

   Jeg kan anbefale de to øverste høretelefoner i dette indlæg (de er begge med ledninger). Dvs.: Griffin KaZoo og Trust Sonin Kids høretelefoner. Det er de to høretelefoner vi i vores test har fundet som de bedste til børn (som er med ledning).

   Håber I kan bruge dem og forsat dejlig dag 🙂

   Svar
 11. Vi har haft nogle JVC høretelefoner med max 85 db, men de kan overhovedet ikke høre noget i dem i flyvemaskinen. Isolerer de her modeller bedre lyden, så man baggrundsstøjen ikke overdøver? Hvis det giver mening? Mvh. Natasja

  Svar
  • Hej Natasja, tak for dit spørgsmål 🙂

   JVC høretelefonerne er ikke meget støjisolerende. De kan fungere fint til hverdagsbrug i hjemmet, men en flyvetur kan nok godt være svær at holde ude. Det skyldes at de er in-ear modellen og har begrænsningen på 85 DB. Som det også fremgår at vores decibel-skala larmer et fly meget mere.

   I stedet vil jeg anbefale dig at købe en over-ear model, som fx Trust Sonin høretelefoner vi anbefaler i artiklen. Over-ear høretelefoner er meget mere støjisolerende.

   Håber du kan bruge mit svar til noget.

   God dag 🙂
   Mvh Lasse

   Svar
  • Hej Natasja.

   Fik du bekræftet hvilke hovedtelefoner der vil virke godt i et fly? Vi står nemlig i samme dilemma som dig at dem vi har ikke kan bruges pga for meget baggrundsstøj.

   Svar

Skriv en kommentar