Deezer musik streaming

Deezer

Deezer blev grundlagt i 2009 af Daniel Marhely, og de har hovedkvarter i Paris. Siden da har Deezer opnået en masse, og har i dag 6 millioner abonnenter i mere end 180 lande. Tjenesten byder på mere end 35 millioner musiknumre fra de største og mest populære kunstnere verden over, og der er lavet over 100 millioner playlister på tjenesten.

30 dages gratis Deezer Premium+ abonnement

Har du overvejet at blive ny kunder hos Deezer eller mangler du bare et sted hvor du kan høre gratis musik i bedste kvalitet den næster måned? Så kan du benytte dig af Deezers 30 dages gratis prøveperiode på deres Premium+ abonnement. Du binder dig ikke til at fortsætte abonnementet efter endt prøveperiode, men du skal huske at afmelde dig inden de 30 gratis dage udløber, da abonnementet ellers fortsætter automatisk til normalpris på 99 kr./md.

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.deezer.com/?app_id=172155″]30 dages gratis Deezer Premium+[/button]

Gratis Deezer for altid

Ønsker du ikke at betale 99 kr./md. og har du benyttet dig af den gratis prøveperiode, så er det heldigt at du faktisk kan benytte Deezer helt gratis. Du kan stadig lytte til ubegrænset musik på computer og tablet, men må dog give afkald på nogle funktioner i gratis versionen.

Du kan ikke lytte til ubegrænset musik på telefonen, der kan du kun benytte dig af deres “Flow”-funktion som du kan læse mere om længere nede, og høre mix af sange. Udover det skal du også være på nettet for at høre musik, med andre ord kan du ikke benytte offline-funktionen. De helt store hage ved gratis versionen er dog at du kommer til at lytte til reklamer ind imellem sangene. Under ‘Priser og abonnementer’ nederst på siden, kan du sammenligne de 2 abonnementer.

Udvalg af musik

Deezer tilbyder over 35 millioner musiknumre, fra de største pladeselskaber og de bedste og mest populære kunstnere i verden. Med så stort et udvalg af musik, er de faktisk den streamingtjeneste i Danmark med det største udvalg af sange, og de får hele tiden nye numre i deres database. Deezer samarbejder med flere 100 pladeselskaber, nogle af de mest prominente er:

[column size=one_third position=first ]

 • Believe
 • Finetunes.net

[/column][column size=one_third position=middle ]

 • INgroves
 • State51

[/column][column size=one_third position=last ]

 • Merlin
 • The Orchard

[/column]

Går du med drømme om at udgive din egen musik eller har du allerede nogle numre du gerne vil udgive, så har Deezer nogle partnere der gør det muligt at udgive din musik på deres streamingtjeneste, udenom et pladeselskab. Disse anbefalede samarbejdspartnere er:

[column size=one_third position=first ]

 • Zimbalam
 • Record Union

[/column][column size=one_third position=middle ]

 • CDbaby
 • Tunecore

[/column][column size=one_third position=last ]

 • ONErpm

[/column]

Deezer på alle dine enheder

[column size=one_third position=first ]

 • PC/Mac
 • Smartphones

[/column][column size=one_third position=middle ]

 • Tablets
 • TV

[/column][column size=one_third position=last ]

 • HiFi
 • Biler

[/column]

Deezer unikke funktioner

Der er mange musik streamingtjenester på markedet, og de prøver alle at skabe et unikt produkt så du vælger netop dem frem for andre. Deezer er også disket op med et par funktioner, der differentiere dem fra alle de andre muligheder.

Konstant “Flow” af musik du kan lide

Deres primære unikke funktion, der skal differentiere dem fra de andre, er den funktion de kalder “Flow”. Dit Flow kender dit musik bibliotek, dine playlister og du kan fortælle det hvilken musik du godt kan lide. På den måde vil der altid være nye musik forslag til dig som du med stor sandsynlighed kan lide. Jo mere du lytter til, jo bedre lærer dit Flow dig at kende.

Deezer Sessions

Deezer Sessions er Deezers samarbejde med deres kunstnere. Det giver dig mulighed for at lytte til og se videoer der er optaget live, hvor kunstnerne spiller anderledes versioner af deres numre, og præsenterer nye musiknumre. Du har også mulighed for at se sessionerne live eller se dem efterfølgende.

Kunstner preview

Kunstnerne på Deezer har mulighed for selv at lægge smagsprøver på nye numre op, eller ligge noget ud de sidder og arbejder på. Det er fedt for dig som lytter, da du på den måde kan være med til at beslutte om evt. kommende numre er gode eller ej og høre numrene før alle andre.

Deezer lydkvalitet

Deezer operere med to lydkvaliteter alt efter hvilket abonnement man har. Det gratis abonnement har man kun ‘standard’ lydkvalitet til rådighed, hvor man i Premium+ abonnementet har ‘høj’ lydkvalitet til rådighed, men hvad er definitionen så på standard og høj lydkvalitet?

Høj lydkvalitet hos Deezer er op til 320 kbit/s. Det kvalitet på højde med Spotify og Napster. Udover den skrevne lydkvalitet, indgår der selvfølgelig også din egen subjektive vurdering a lyden.

Standard lydkvaliteten er ikke angivet. Den højeste lydkvalitet du får hos Deezer ligger dog på 320 kbit/s, og standard lydkvaliteten på derfor antaget at være lavere end det.

Priser og abonnementer

Du kan vælge 2 abonnementer hos Deezer, Deezer Free og Deezer Premium+. Der er ikke nogle andre muligheder, og heller ikke mulighed for et familie abonnement, som andre musik streamingtjenester ellers udbyder. I tabellen kan du sammenligne de 2 abonnementer.

Deezer Free

Deezer Free er for dig der gerne vil lytte til musik, men ikke har store krav til funktionerne i streamingtjenesten. Du er begrænset til at bruge Deezer Flow og Mix når du lytter til musik på mobilen, og du skal være online hvis du vil lytte til musikken. Udover det vil du blive afbrudt af reklamer i mellem sangene, ligesom når du hører radio. Deezer Free er som navnet hentyder, gratis.

Deezer Premium+

Deezer Premium+ er for dig der ønsker at lytte til ubegrænset musik, og selv vil vælge hvad du vil høre og hvornår du vil høre det. Du får adgang til alle Deezers funktioner  på alle dine enheder. Du kan lytte til musikken selv når du er offline, du kan importere dine egne MP3-filer, og du slipper for at høre og se reklamer i mellem numrene. Deezer Premium+ koster 99 kr./md.

Husk du kan prøve Deezer Premium+ gratis i 30 dage via nedenstående link:

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.deezer.com/?app_id=172155″]30 dages gratis Deezer Premium+[/button]

2 kommentarer til “Deezer”

 1. Hej Deezer.

  Jeg har opsagt mit abonnement for flere måneder siden og alligevel har I trukket mig 99kr hver måned.
  Det er jeg uforstående overfor og jeg håber nu, I vil undlade at trække mig for denne måned samt i fremtiden. Egentlig burde I returnere mig nogle penge!
  Jeg har talt med 3 og de har opsagt mit abonnement, så de bad mig om at henvende mig til jer.

  Med venlig hilsen

  Svar

Skriv en kommentar