Den, der lever stille

‘Den, der lever stille’ gratis som lydbog

Med over 60 pct. af stemmerne blev Leonora Christina Skov den suveræne vinder af De Gyldne Laurbær med borgen “Den, der lever stille”. Bogen handler om hendes opvækst i en dysfunktionel familie med en psykisk ustabil mor og hendes udspring som lesbisk.

Du kan lige nu høre den meget anmelderroste bog som lydbog hos Mofibo. Har du ikke en konto hos Mofibo, så kan du prøve det fuldstændig gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”] (der er ingen bindinger eller lignende).

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-denderleverstille”]Hør bogen gratis nu[/button]

Om bogen

Den der lever stilleDa Leonoras mor dør, beslutter hun sig for at skrive en bog om hendes liv og opvækst. En opvækst i dysfunktionel familie med en psykisk ustabil mor. Om en ensom barndom i et rødt parcelhus i Helsinge med den ene plan om bare at opføre sig almindeligt for så kan det være, at hendes forældre vil elske hende. Om den unge litteraturstuderende, som flytter til København for at genskabe sig selv, men som til hendes forældres store foragt forelsker sig i en kvindelig præst. Den, der lever stille er en fantastisk og stærk fortælling, som handler om at finde sig selv, om håb på forsoning samt higen efter sin mors kærlighed.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-denderleverstille”]Hør bogen gratis nu[/button]

Bogen “Den, der lever stille” er blevet taget rigtig godt imod blandt anmelderne. Her er der blot samlet nogle af de mange flotte anmeldelser:

Leonora Christina Skov blæser læseren omkuld med hjerteskærende autofiktion.” – Jyllands-Posten

Romanen er bevægende og suverænt velskrevet med sprogbilleder, man nærmest skærer sig på.” – Ekstra Bladet

Bogen er ret vidunderlig” – Femina

Om Leonora

Leonora Christina Skov (f. 1976) har udgivet adskillige anmelderroste romaner som f.eks. Hvor intet bryderChampagnepigen m.m. Hendes bøger er oversat til adskillige sprog som f.eks. tysk, hollandsk, spansk m.m.

Hun er i dag bosiddende på Frederiksberg og gift med videnskabsjournalisten Annette K. Nielsen. Hun har tidligere været litteraturanmelder ved Politiken, og har siden 2006 været litteraturanmelder ved Weekendavisen. Hun har desuden været flittig gæst på kulturprogrammet Smagsdommerne på DR2 og deltager aktivt i Mads og Monopolet på P3.

Skriv en kommentar