‘Det, du ikke forstår, gør dig klogere’ gratis på lydbog

“Det, du ikke forstår, gør dig klogere” er en samtalebog med de tre kloge hoveder Rane Willerslev, Tor Nørretranders og Svend Brinkmann. Med hver deres indsigt i antropologi, historie, politik og psykologi taler de med forskellige perspektiver om menneskets fremtid.

Kunne du godt tænke dig at høre bogen som lydbog, så har jeg en rigtig god nyhed til dig. For du kan nemlig høre lydbogen hos Mofibo. Og det bedste ved det hele er, at du kan prøve Mofibo gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”]. Der er ikke nogen binding. Så finder du ud af, at Mofibo ikke er noget for dig, så er du ikke bundet til at forsætte dit abonnement efter de [shortcode-variables slug=”mofibo”].

Du kan prøve Mofibo gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”] her og høre bogen som lydbog med det samme.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-detduikkeforstar”]Lyt til bogen gratis hos Mofibo[/button]

Om bogen

Det, du ikke forstår, gør dig klogere

Der synes at være en generel stemning for, at vi er på vej ind i en ny tidsalder, som er radikalt anderledes end den nuværende. Det er denne overgang mellem noget der var, og noget der kommer, så de tre herrer diskuterer i denne bog. De gør status over den tid vi lever i. Hvad er den for en tid? Hvad kommer vi fra, og hvad er vi på vej hen til? “Det, du ikke forstår, gør dig klogere” er en tankevækkende bog, som har fået gode anmeldelser både blandt anmeldere og brugere.

De tre herrer er følgende:

Rane Willerslev: Rane er professor i social antropologi, og er i dag direktør på Nationalmuseet. Måske har du set ham i DRs repotage ‘Ranes Museum’. Akademisk er han især kendt for sine ekspeditioner i Sibirien, hvor han levede sammen med jukagirerne, som er inkarnerede jægere.

Tor Nørretranders: Tor er en dansk faglitterær forfatter, som især blev kendt i Danmark, da han fra 1986 til 1989 var redaktør på Danmarks Radios videnskabsprogram Hvævl. I 2003 blev han udnævnt som adjungeret professor på Handelshøjskolen i København.

Svend Brinkmann: Svend er professor i psykologi på Aalborg Universitet, hvor hans forskning går på tværs af filisofi, kulturanalyse og naturligvis psykologi. Han har skrevet og redigeret en lang række bøger, og er en flittig debattør i samfundsdebatten.

Kunne du godt tænke dig at høre bogen som lydbog, så tryk på nedenstående knap og prøv Mofibo gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”]. Så kan du finde ud af, om det er noget for dig.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-detduikkeforstar”]Lyt til bogen gratis hos Mofibo[/button]

Skriv en kommentar