Dig og mig ved daggry lydbog og e-bog

Dig og mig ved daggry på lydbog og e-bog

Dig og mig ved daggry er en kærlighedroman fyldt med spænding og ekstremer. Den er for alle der godt kan lide drama, kærlighed og krimi og man står på tæer hele vejen igennem bogen, da den virkelig formår at drage en.

Bogen er tilgængelig som både lydbog og e-bog på Mofibo. En bogtjeneste hvor du kan prøve de første 14 dage helt gratis og uden at binde dig. Prøveperioden er uden binding, så du er ikke forpligtet til at forsætte abonnementet efter prøveperioden.

Bogens handling

Dig og mig ved daggry lydbog e-bogI bogen får man Louises fortælling af en fatal kærlighedshistorie. Den bringer en med igennem alle faserne i et kærlighedsforhold, og til en ekstrem grad i et ekstremt forhold, hvor kærligheden er så stærk at man er villig til at dø for den.

Louise og Liam er blevet forelsket og har været det siden en tidlig alder. De er stadig unge men grundet det miljø de færdes i har de oplevet mere end de fleste. Liam er havnet i narkotikaproblemer og den eneste vej ud af det er sammen.

Det er en ungdomsroman der kan drage alle ind i fortællingen.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-digogmigveddaggry”]Find bogen gratis hos Mofibo[/button]

Forfatterne

Der er ikke bare en forfatter bag denne ungdomsroman, men hele 2 forfattere. Det er ikke den første bog de udgiver og det er bestemt ikke den første ungdomsroman de udgiver. Forfatterne er Glenn Ringtved og Sanne Munk Jensen.

Glenn Ringtved

Glenn er født i 1968 og har en uddannelse i Dansk fra Aalborg Universitet.Han har skrevet mange forskellige bøger til mange forskellige mennesker. Han har altså udgivet børnebøger med rim og remser fx Mester bokseren Tilde, Dream Team og Bongo, han har skrevet ungdomsbøger fx Dig og mig ved daggry og En god dreng. Han har også skrevet bøger til voksne om bl.a. socialrealisme og har ofte skrevet sammen med andre forfattere.

Sanne Munk Jensen

Sanne Munk Jensen er fra 1979 og har en uddannelse i medievidenskab, nordisk sprog og litteratur fra Aarhus Universitet. Hun gør sig mest i ungdomslitteratur og har flere successer i genren, her iblandt “Nettos slavevodka”, “Papfædre” og “En pendulsvingende popo”, alle disse bøger er meget relaterbare for de fleste unge mennesker.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-digogmigveddaggry”]Find forfatterne gratis hos Mofibo[/button]

Dig og mig ved daggry er en af de mest populære ungdomsromaner i skrivende stund og alle vil kunne relatere til den, da den foregår i Danmark, med danske personer og miljøer.

Skriv en kommentar