Divergent lydbog og e-bog

Divergent på lydbog og e-bog gratis

Divergent er en serie af science fiction-ungdomsromaner skrevet af Veronica Roth. Trilogiens handling udspiller sig i en futuristisk version af Chicago.

Hovedpersonen Beatrice Prior er født i fraktionen Abnegation, men hun vælger at skifte til Dauntless. Prior må leve sit liv som afviger i hemmelighed og skjule sine evner, for hvis gruppens ledere opdager hendes hemmelighed, er hun i livsfare.

Nu råder Mofibo over Divergent-serien som lydbøger på dansk og e-bøger. Bogtjenesten tilbyder en gratis prøveperiode på [shortcode-variables slug=”mofibo”]. Prøveperioden er ikke bindende, så du kan altid afslutte abonnementet, hvis du ikke er interesseret i at fortsætte med Mofibo.

Divergent 1: Afvigeren

Divergent afvigeren bogHandlingen udspiller sig i en fremtidsverden, hvor menneskerne er inddelt i fem fraktioner. Som 16-årig skal hovedpersonen Beatrice Prior vælge, hvilken fraktion hun vil tilhøre. Prior er egentlig født ind i gruppen Abnegation, men hun beslutter sig for at forlade dem til fordel for Dauntless-fraktionen, blandt på grund af den romantiske kemi mellem hende og Tobias, som er hendes instruktør i Dauntless-gruppen. Som afviger skal Beatrice være varsom. Hvis Dauntless-fraktionens ledere opdager hendes hemmelighed, er hun nemlig i livsfare.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-divergent”]Find bogen gratis hos Mofibo[/button]

Divergent 2: Oprøreren

Divergent oprørerenDen anden bog i bestseller-trilogien Divergent tager os igen med til fremtidens verden, hvor menneskerne er opdelt i fraktioner. Prior har i mellemtiden skiftet navn til Tris, og hendes tilhørsforhold til Dauntless-gruppen er sat på spidsen. Da der udbryder krig mellem fraktionerne, og Tris’ nærmeste bliver dræbt, braser hendes verden sammen. Hvis hun skal redde verden må hun igen frigøre sig fra sin gruppe og sige farvel til de personer, hun elsker allermest.

Som læsere bliver vi viklet ind i et net af intriger, hemmeligheder og skjulte dagsordner med den modige Tris som omdrejningspunkt for fortællingen.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibol-divergent”]Find bogen gratis hos Mofibo[/button]

Divergent 3: Fornyeren

Divergent fornyerenTris og hendes nærmeste ven Tobias indser, at deres liv har været baseret på en løgn. Hele deres verden er vendt på hovedet, og de må gøre op med dem selv, om de virkelig tror på, at den kan reddes. Den personlige pris for at frelse verden vil være stor. Tris og Tobias er ikke i sikkerhed nogle steder, og de må kæmpe for deres liv. Spørgsmålet er, hvem de i det hele taget kan stole på, og om de overhovedet kan stole på hinanden?

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-divergent”]Find bogen gratis hos Mofibo[/button]

Divergent Four – Tobias’ fortællinger

Divergent four Tobias fortællingTobias blev kendt som den karismatiske fyr Tobias i Divergent-bøgerne. ”Divergent Four – Tobias’ historie” giver et hidtil ukendt indblik i Tobias’ dramatiske baggrundshistorie, og læseren kommer helt tæt på de mest skelsættende øjeblikke i Tobias’ liv fortalt gennem dennes perspektiv.

Hvor Divergent-bøgerne primært fortaltes gennem Tris’ perspektiv, giver denne ekstra tilføjelse til serien en tankevækkende og spændende indsigt i Tobias’ tilværelse. Enhver Divergent-fan bør give sig selv fornøjelsen af at læse denne bog, som føjer et relevant kapitel til hele fortællingen.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-divergent”]Find bogen gratis hos Mofibo[/button]

Divergent-bøgerne udforsker på den måde overgangen fra barndom til modenhed, som inkluderer den voksne myndighed og altså Prior’s beslutning om at skifte fraktion. Bøgerne er oversat til 44 forskellige sprog og solgt i over 12 millioner eksemplarer. De meget populære Divergent-bøger er også udkommet på film.

Divergent-serien findes som både lydbøger på dansk og e-bøger hos Mofibo. God læselyst!

Skriv en kommentar