Se Big Bang Theory gratis på nettet

Se Big Bang Theory gratis online

Der findes rigtig mange sitcom serier efterhånden, men langt fra dem alle bliver rigtig store. I blandt dem er serier som “Friends”, “How i Met Your Mother”, “Two and a Half Men” og så er der Big Bang Theory som er den nyeste sitcom men med ligeså stor succes som de ovennævnte.
Se Big Bang Theory gratis

Du kan se Big Bang Theory i Danmark, med eller uden danske undertekster på Dplay. Det kan du faktisk gøre helt gratis, idet du kan prøve Dplay gratis uden binding i 14 dage. Samtidig får du gratis adgang til alt andet indhold på Dplay, som inkluderer fx “De Unge Mødre”, “Politijagt”, “Ex on the Beach” og meget mere. Efter den gratis prøveperiode kan du vælge at fortsætte til normalprisen på 99 kr. om måneden.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=8643&pid=9436&deeplink=https%3A//www.dplay.dk/programmer/big-bang-theory/&sub=bigbangtheory”]Se Big Bang Theory gratis[/button]

Stream Big Bang Theory sæson 1-11

The Big Bang Theory serie logoBig Bang Theory køre lige nu på 12. Sæson, og du kan derfor streame alle de 11 første sæsoner af Big Bang Theory i ubegrænset mængder. I alt betyder det at du kan se mere end 200 forskellige episoder af serien. Serien handler om 4 nørdede venner, der er super kloge og dygtige indenfor deres områder, men de mangler i den grad evnen til at score damer. De 2 venner Leonard og Sheldon bor sammen i en lille lejlighed, hvor de tit får besøg af deres 2 andre venner Rajesh og Howard, som de arbejder med på universitetet. I første sæson flytter der en kvinde ind over for dem, som ser godt ud. Leonard forsøger med hvad han har lært at score hende og hun bliver hurtigt en del af vennegruppen. Den handler om de unge venners udvikling som de bliver ældre, møder kvinden i deres liv, får blomstrende karriere, men bevares deres nørdede sider. I kombination gør det det til en rigtig sjov og underholdende serie.
[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=8643&pid=9436&deeplink=https%3A//www.dplay.dk/programmer/big-bang-theory/&sub=bigbangtheory”]Se alle sæsoner gratis[/button]

Hvem er med i Big Bang Theory?

Der er rigtig mange personer indenover serien, også en del kendisser her iblandt Stephen Hawking, Charlie Sheen, Stan Lee, Rick Fox, Steve Wozniak, Buzz Aldrin og mange flere. Af og til optræder der også andre gæsteroller, når venners familie er på besøg eller nogle af de venner de har udover, som fx Steward der ejer deres lokale tegneseriebutik.

Big Bang Theory Penny, Sheldon, Leonard, Howard, Rajesh

Hovedpersonerne man følger i serien er dog de 5 venner:

Leonard – Skulle man vælge en hovedperson i serien, ville det nok være Leonard. Han er den rolle der gennemgår den største udvikling og har meget taletid i alle afsnit. Leonard arbejder som forsker på et universitet og bor sammen med Sheldon. Han har astma, er næsten blind og ikke noget fysisk vidunder. I serien er hans store mission at score Penny.

Sheldon – Selvom man ville betegne Leonard som hovedpersonen af serien, ville den ikke være det samme uden Sheldon. Det er ham der står for alle de sjoveste indspark. Han har en noget speciel personlighed og har mange krav og retningslinjer han følger i sit liv. Han har ikke den fjerneste interesse i kvinder, men har viet sit liv til videnskaben.

Penny – Hun er “the hot girl next door”, som flytter ind i første afsnit af første sæson. Hun er en super lækker kvinde som er uopnåelig for de nørdede venner. Hun er dog ikke så skarp som de 4 venner og bliver hurtigt en del af gruppen. Hun er flyttet til Los Angeles for at blive skuespiller, men har store problemer med at slå igennem.

Rajesh – Han er fra Indien og til tider gruppens outkast. Han er super sjov og taler med en meget markant indisk accent. Han store problem er at han ikke kan tale når der er kvinder i nærheden, kun når han drikker alkohol, hvilket igennem serien leder til nogle rigtig sjove scener.

Howard – Howard er ingeniør og kan bygge stort set alt. Han er ikke bange for at lægge and på kvinder, selvom han sjældent har en chance og ofte lægger alt for sjofelt ud.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=8643&pid=9436&deeplink=https%3A//www.dplay.dk/programmer/big-bang-theory/&sub=bigbangtheory”]Se serien gratis[/button]

5