En flænge i himlen

“En flænge i himlen” gratis som lydbog og e-bog

En flænge i himlen eller The fault in our stars som den hedder originalt på engelsk, er en bestseller roman og ungdomsbog af John Green som også er blevet filmatiseret med stor succes. Da den udkom i 2014 blev den skamrost af alle de store medier og Time Magazine kaldte bogen “tæt på genial”. Har du endnu ikke læst den, så bare se at komme igang.

“En flænge i himlen” gratis som lydbog og e-bog

Hvis du gerne vil igang med bogen kan du komme det helt gratis på Mofibo, som altså har både lydbogen og e-bogen tilgængelig. Det betyder også at du altid kan have bogen lige ved hånden ved at bruge deres app til smartphone eller tablet.

Du kan prøve Mofibo gratis i 14 dage og dermed læse eller lytte til The fault in our stars gratis som lydbog og e-bog. Du binder dig ikke til X antal måneder efter prøverperioden og kan altså opsige dit abonnement når du har lyst.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-enflangeihimlen”]Læs/hør bogen gratis nu[/button]

Hvad handler The Fault in our Stars om?

En flænge i himlen lydbog og e-bogBogen handler om noget så forfærdeligt som kræft, men for mange vil det være en øjenåbner da den giver en masse nye perspektiver på det at leve med kræft. I historien følger man Hazel der i de seneste 4 år har haft en alvorlig kræft sygdom og derfor til tider har svært ved at holde modet oppe. I hvert fald lige indtil hun møder den ligeledes kræftramte Augustus og bliver forelsket. Det gør at hun lige pludselig ser helt anderledes på det at være syg, livet generelt og døden.

Bogen er blevet trykt og solgt i over 1 million eksemplarer og dertil kommer alle de gange den er blevet hørt som lydbog og læst som e-bog. En af tidens bedste ungdomsbøger ifølge langt de fleste anmeldere og medier.

Skriv en kommentar