En mand der hedder Ove

“En mand der hedder Ove” gratis på lyd- og e-bog

Frederik Backman har skrevet nogle fantastiske bøger. En af de bøger er “En mand der hedder Ove”, som er blevet taget godt imod både blandt anmeldere og almindelige forbrugere.

Kunne du godt tænke dig enten at læse eller høre “En mand der hedder Ove” på lyd- eller e-bog, så er det muligt for dig. Du kan nemlig læse/høre bogen hos Mofibo. Har du ikke en konto hos Mofibo, så kan du prøve det fuldstændig gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”].

Prøv Mofibo gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”] her (der er ingen binding).

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-enmandderhedderove”]Prøv Mofibo gratis[/button]

Hvad handler bogen om?

En mand der hedder Ove

Ove er 59 år. De fleste kalder ham “bitter” eller “en nabos værste mareridt”. Men Ove er ikke bitter. Han gider bare ikke at smile fra morgen til aften hver dag. Men Ove mener heller ikke, at der er meget at smile over, når han går en inspektionsrunde i hans kvarter. Men inde under huden på Ove findes der en historie og sorg. Han prøver flere gange at tage livet af sig selv. Men det ændrer sig ved Oves møde med den farverige persiske kvinde Parvaneh og hendes milde mand, Patrick.

“En mand der hedder Ove” er Frederik Backmans debutroman, som er blevet taget rigtig godt imod. Det er en charmerende og ikke mindst morsom fortælling om Oves liv, hvorfra der nok kan knibes en sandhed eller to ind imellem de skægge morsomheder i bogen.

Frederik Backman har også skrevet en række andre populære bøger, som f.eks. Os mod jerBjørnebyBritt-Marie var herMin mormor hilser og siger undskyld. Alle disse bøger kan enten høres som lydbog eller læses som e-bog med et abonnement hos Mofibo.

Hvad er Mofibo?

Mofibo er en online streamingtjeneste med lyd- og e-bøger. Her kan du for 129 kr. om måneden få adgang til alle deres mange lyd- og e-bøger (de har på nuværende tidspunkt mere end 60.000 bøger i deres katalog). Du kan høre/læse ligeså mange bøger du vil, mens du er abonnent hos dem.

Du kan dog prøve Mofibo gratis [shortcode-variables slug=”mofibo”]. Der er ingen binding, så du kan opsige dit abonnement, hvis du finder ud af, at det ikke er noget for dig.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-enmandderhedderove”]Prøv Mofibo gratis[/button]

Har du nogle spørgsmål eller lignende, så skriv endelig nede i kommentarfeltet.

Skriv en kommentar