Ét liv Én tid Ét menneske

‘Ét liv Én tid Ét menneske’ gratis på lydbog

Selvom vi er et af verdens rigeste og mest lykkelige folkeslag, så er der flere og flere der bliver ramt af stress, angst og depression. Dette spørgsmål forsøger filosoffen og lederen Morten Albæk at besvare i hans seneste bog: “Ét liv Én tid Ét menneske”.

Hør eller læs bogen gratis

Kunne du godt tænke dig at læse eller høre bogen som lydbog? Så har jeg en god nyhed til dig.

For du kan nemlig finde bogen hos Mofibo. Og det bedste ved det hele er, at du kan prøve Mofibo gratis i 14 dage. Der er ingen bindinger. Så du ikke forpligtet til at forsætte abonnementet efter de 14 dage, hvis du finder ud af, at det ikke er noget for dig.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-etliventidetmenneske”]Hør lydbogen gratis nu[/button]

Om bogen

Et liv en tid et menneskeI bogen forsøger Morten Albæk at finde ud af, hvorfor vi et så et rigt og lykkeligt land har så mange tilfælde af personer, som får angst, stress og depression. I bogen gør han op med begrebet work-life balance. Morten mener, at det er en illusion, at vi kan dele livet op mellem arbejde og fritid. Han mener det er en sproglig manipulation, som fastholder os i meningsløshed, som resulterer i de mange sygemeldinger. Albæk giver i bogen flere bud på, hvordan vi løser dette. Men først og fremmest handler det om, at vi lærer at kende forskel på tilfredshed, lykke og mening.

Morten Albæk er uddannet cand.mag i historie og filosofi samt adjungeret professor ved Aalborg Universitet. Han har tidligere været Group Senior Vice President & Chief Marketing Officer i Vestas Wind Systems A/S. I dag er han stifter af rådgivningsvirksomheden Voluntas og har været forfatter til flere bestsellers.

Kunne du godt tænke dig at læse hans bog eller høre den som lydbog, så kan du gøre det via nedenstående link.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-etliventidetmenneske”]Hør lydbogen gratis nu[/button]

Skriv en kommentar