Gratis Eurosport Player

Prøv Eurosport Player gratis i 14 dage

-> Genvej: Prøv Eurosport Player gratis i 14 dage

Kunne du godt tænke dig at se når de store hold møder hinanden i Premier League, de danske cykelryttere under Giroen og Vueltaen eller Caroline Wozniacki og co. under French Open? Så skal du prøve streamingtjenesten Eurosport Player. Med et abonnement der kan du se masser af fodbold fra Premier League, Superligaen, La Liga, cykelløb som Vueltaen og Giroen, Le Mans og meget andet.

14 dages gratis prøveperiode

Eurosport Player giver adgang til 14 dages gratis prøveperiode til alle nye kunder.  Med abonnementet får du adgang til alt deres indhold. Der er ingen bindinger, så du kan sagtens opsige dit abonnement inden prøveperiodens afslutning, hvis du finder ud af, at det ikke er noget for dig.

Tilbuddet gælder kun indtil den 3. juni 2018, så du skal skynde dig, hvis du vil gøre brug af tilbuddet.

Fodbold, cykling, motorsport, tennis mv.

Live tennis, fodbold, motorsport og cykling på Eurosport

Ved at blive medlem af Eurosport Player får du adgang til de to kanaler: EUROSPORT 1 og EUROSPORT 2. Disse to kanaler sender sportsudsendelser dagen lang. Du kan bl.a. se:

 • De bedste kampe fra Premier League
 • Alle kampe fra Europe League
 • Udvalgte kampe fra Superligaen, La Liga og Serie A
 • De danske fodbold landskampe
 • Stort antal af cykelløb (inkl. Giroen og Vueltaen)
 • Motorsport som f.eks. Le Mans
 • Tennis som f.eks. grand-slam turneringen French Open
 • Og meget mere

Der er kort sagt alt hvad hjertet begærer mht. sportsbegivenheder.

Live-udsendelser og tidligere udsendelser

Forstil dig, at der kommer et topopgør i Premier League, en bjergetape i Giroen eller finalen i French Open med din ynglings tennisspiller som den ene deltager? Men at du desværre ikke kan se det, da du skal noget andet den dag?

Det er ikke en sjov situation, vel? Bare rolig. Med Eurosport Player kan du også se tidligere sportsbegivenheder. På den måde går du ikke glip af en vigtig sportsbegivenhed.

Eurosport Player kan desuden bruges på PC/MAC, iOS, Android, Smart TV, Xbox One, PS4, Chromecast og Apple TV. Så du har rig mulighed for at bruge Eurosport Player ligemeget, hvilken enhed som du har.

Priser og abonnementer

Eurosport Player har ét abonnement, som koster 99 kr. om måneden (hvilket er væsentlig billigere end f.eks. Viaplay Sport som koster 289 kr. om måneden), som giver dig ubegrænset adgang til alle Eurosports sportsudsendelser.

Men du kan som sagt eksklusivt i en kort periode prøve det gratis i 14 dage. Prøv det gratis i 14 dage via nedenstående knap.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://dk.eurosportplayer.com/”]Prøv Eurosport Player gratis i 14 dage[/button]

2 kommentarer til “Prøv Eurosport Player gratis i 14 dage”

 1. Jeg tilmeldte mig den 24.1.2020 og betalte 129.00 kr. på mit masterkort.
  Jeg vil hermed gerne opsige mit abonnement pr dags dato 05.02.2020

  Svar

Skriv en kommentar