Fifty Shades of Grey lydbog og e-bog

Fifty Shades of Grey på lydbog og e-bog

Fifty shades – Fanget er bog nummer et i den erotiske bestsellertrilogi og udkom i 2011, den blev lynhurtigt et kæmpe hit hos både voksne og unge kvinder. Bogen omhandler et spændende sexuelt forhold mellem en ung kvinde og en ung, men meget succesfuld mand.

Bøgerne er alle tre super spændende, og har man først læst en kan man ikke holde op. Har du ikke læst dem endnu er det ikke for sent. På Mofibo kan du både læse bogen selv, eller få den læst højt som lydbog.

Fifty Shades bøgerne

Er du stadig ikke kendt med hvad bøgerne omhandler, har jeg nedenfor listet de tre bøger og skrevet et kort resume af dem alle tre.

Fifty-shades-fangetFifty shades – Fanget

Fifty shades fanget er den første bog af de tre bøger i serien Fifty shades. Bogen omhandler en ung universitetsstuderende pige ved navn Anastasia og den spændende og gådefulde succesrige forretningsmand Christian Grey. Anastasia Steel møder første gang mr. Grey, da hun for sin meget syge roomie, skal interviewe ham til  universitetsavisen. Allerede ved første blik tiltrækkes Anastasia af den unge, flotte og karismatiske forretnings mand Christian Grey. Allerede fra begyndelsen mærker Anastasia en dunkel side af Christian, som hun bliver meget tiltrukket af. Og sammen, men på Christians betingelser, kaster de sig ud i et spændende og meget passioneret forhold. Hurtigt opdager Anastasia af Christian Grey har nogle mere dæmoniske seksuelle præferencer, men at hun også selv har nogle mørke og umættelige sider af begær som hun aldrig selv ville havde troet på hun havde.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-fiftyshades”]Hør bogen gratis på Mofibo[/button]

Fifty-shades-i-mørketFifty shades – I mørket

Fifty shades i mørket er det andet bind i den erotiske bestseller serie om forholdet mellem den unge litteraturstuderende Anastasia Steel og den unge  gådefulde forretningsmand Christian Grey. I forrige bog bliver Anastasia revet ind i et dominanspræget forhold, hvor Christian er dominansen. Hun ender med at blive skræmt af Christian Greys meget mørke og gådefulde sind, og hun forlader ham i skræk over hvilke dæmoniske lyster Christian besidder. Hun starter en karriere indenfor forlagsbranchen, og prøver ihærdigt at glemme den spændende og karismatisk smukke Christian Grey. Men Christian Grey kan ikke give slip på Anastasia og vil ikke lade hende gå. Anastasia selv har svært ved at slippe Christian fra hendes tanker, de kan og vil ikke slippe begæret efter ham. Så da Christian foreslår at de kan fortsætte deres forhold, men med nye betingelser, er det svært for Anastasia at modstå fristelsen. Genforeningen dirigere Anastasia ind i passionens mørke, hvor hun skal navigere gennem Christians dominator skyggesider, og også hendes egne skyggesider. Dette bliver ikke nemmere, da der pludselig kommer skygger fra Christian fortid på banen.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-fiftyshades”]Hør bogen gratis på Mofibo[/button]

Fifty-shades-friFifty shades – Fri

Fifty shades fri er tredje og sidste bind i den erotiske bestseller serie om forholdet mellem den unge litteraturstuderende Anastasia Steel og den unge gådefulde forretningsmand Christian Grey. I den tredje bog er man allerede godt bekendt med det passioneret forhold mellem den unge Anastasia Steel og Christian Grey, og i denne bog tager deres forhold nye drejninger. De har nu alt i et forhold man kunne ønske sig: kærlighed, passion, intimitet og fremtidsmulighederne er uendelige. Mod alle odds er tiden nemlig kommet at Christian Grey frier til Anastasia Steel, og der skal stå et bryllup. Men lige i det deres forhold ser ud til at kunne klare enhver forhindring, kommer en trussel fra fortiden ind og hjemsøger det lykkelige par og Anastasias størte frygt bliver pludselig til virkelighed.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-fiftyshades”]Hør bogen gratis på Mofibo[/button]

GreyGrey

Efter at de tre bøger fra Fifty Shades-serien udkom og blev så populære, har tusindvis af læsere kontaktet forfatteren E L James, og spurgt om hun ikke kunne skrive historien ud fra Christian Greys synsvinkel. Så her i denne nye roman Grey, giver hun læserne mulighed for at opleve den samme fortælling men på en ny måde, hvor man i denne bog ser det med romanens intrigante og gådefulde mandlige hovedrolle Christian Greys øjne. I Fifty Shades-serien kender læserne Christian Grey som en kontrolleret og magtfuld mand, der har styr over alle situationer. Hans verden er en pæn og meget disciplineret men tom verden, lige indtil det øjeblik hvor Anastasia snubler ind på hans kontor. Og hvad er det så lige ved Anastasia Steel der drager ham, og hvorfor kan han ikke få hende ud af hovedet? I denne bog bliver man hvirvlet ind i en lang række af følelser, som Christian ikke forstår, men som han heller ikke kan modstå.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-fiftyshades”]Hør bogen gratis på Mofibo[/button]

Med disse fire bøger har du rigtig meget spænding, romantik og erotik i vente. De er skønne at høre hvis du gerne vil have et afbræk fra hverdagen eller prøve en anden type bog end den gængse krimi.

Skriv en kommentar