Film i aften i TV

Film i aften – Se hvilke film der kommer i TV i dag

Kender du dette? Det er endelig blevet weekend, og du er i humør til at se en rigtig god film i aften. Men du ved ikke lige, hvilke film der går i fjernsynet i aften. En situation vi fleste nok har siddet i.

Men bare rolig. For det er faktisk ret nemt at finde ud af, hvilke film der går i aften. Og i dette indlæg vil jeg netop vise dig, hvordan du gør det.

Note: Det er ikke altid, at der lige går en film, som du vil se. Husk derfor, at du kan prøve Viaplay gratis i 30 dage. Så kan du se alle de film, som de har gratis i 30 dage.

Se hvilke film der går i aften

For at se hvilke film som går i aften, kan du bruge DRs TV-oversigt. De har en brugervenlig, nem og overskuelig TV oversigt. Tryk på “Film”.

Oversigt over film i aften

Så vil listen blive sorteret, således det kun er film der dukker op på listen. På den måde kan du se, hvilke film som kommer i aften i fjernsynet. På oversigten finder du alle danske kanaler (DR 1, DR2, Viasat Film osv.) samt visse udenlandske (primært svenske, norske og tyske) kanaler.

Det smarte ved DRs TV oversigt er, at du også kan se hvilke film der kommer der kommer de næste dage. På den måde kan du fx planlægge, hvilken film du skal se på lørdag.

Et lille minus ved DRs TV oversigt er, at man desværre ikke kan sortere efter film fra mobile enheder. Men her kan du i stedet bruge TVtids app (iOS og Android), hvor du ligeså kan sortere efter film.

Er der ingen god film i aften?

Det sker af og til, at der desværre ikke er nogen god film i fjernsynet i aften. Men bare rolig. For du kan stadig få adgang til gode film. For du kan gratis oprette en bruger hos Viaplay.

Så vil du kunne se alle deres gode film (og serier) fuldstændig gratis i 30 dage. Der er ingen bindinger eller lignende, så du kan opsige dit abonnement, når du har lyst. Er du i tvivl om, hvad du skal se hos Viaplay, så kan du her se vores liste over deres 10 bedste film i følge os.

Skriv en kommentar