Fjenden iblandt os

“Fjenden iblandt os” gratis på e- og lydbog

Den danske forfatter, Jakob Melander, er kommet ud med det sjette bind i den populære serie om politiassistenten Lars Winkler. Kunne du godt tænke dig at læse/høre “Fjenden iblandt os” og de 5 andre bøger i serien som enten e- eller lydbog, så er det faktisk muligt helt gratis.

Alle seks bøger kan nemlig fås via tjenesten Mofibo. Har du ikke en konto hos Mofibo, så bare rolig. For alle kan nemlig prøve Mofibo gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”] (ingen binding). Så kan du enten læse eller høre bøgerne som e- eller lydbog.

Prøv Mofibo gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”].

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-fjendeniblandtos”]Prøv Mofibo gratis[/button]

Hvad handler bogen om?

Fjenden iblandt osI bogen befinder vi os i ghettobebyggelsen Oksevænger på Bellahøj i København. Et område som længe har været i mediernes fokus på grund af en høj kriminalitet og sociale problemer. Dog er der med en lang sej indsats lykkedes kommunen at få vendt udviklingen.

Men da Dansk Folkepartis borgmester i København, Kristian Havholm, planlægger at besøge området, stiller det Københavns Politi i et dilemma. Skal de nægte ham adgang og få pressen samt halvdelen af Folketinget på nakken. Eller skal de lade ham komme ind og risikere optøjer?

Politidirektøren vælger at lade Kristian komme ind i området. Men de vælger at lave en jernring om Oksevænget, hvor ingen kommer ud, og ingen kommer ind, mens borgmesteren er indenfor området. Det hele forløber stille og roligt indtil, at Kristian er på vej i borgmesterbilen. For lige pludselig finder en beboer liget af en otteårig pige i en skraldecontainer. Det sætter helvede løs.

Efterforskningsleder bliver politiassistent Lars Winkler, som netop er vendt tilbage efter to ugers orlov. Det bliver sytten timer heksekedel i Oksevænget, som Lars næppe vil glemme – og med Kristian Havholm i en overraskende rolle.

“Fjenden iblandt os” er den sjette bog i Jakobs serie om Lars Winkler. “Fjenden iblandt os” samt de fem forrige bøger findes alle som e- og lydbog hos Mofibo.

Hvad er Mofibo?

Mofibo er en streamingtjeneste, hvor du for 129 kr. om måneden kan læse og høre ligeså mange e- og lydbøger, som du har lyst til. På nuværende tidspunkt har de mere end 60.000 e- og lydbøger. Så der er stor sandsynlighed for, at du kan finde en bog, som du finder interessant.

Bøgerne kan læses/høres via din mobile enhed (dvs. smartphone eller tablet). Desuden kan bøgerne hentes til offline brug, så du kan læse/høre bøgerne steder, hvor du ikke har internetforbindelse.

Du kan prøve Mofibo gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”]. Der er ingen binding. Så finder du ud af, at det ikke er noget for dig, så er du ikke forpligtet til at forsætte abonnementet efter de [shortcode-variables slug=”mofibo”].

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-fjendeniblandtos”]Prøv Mofibo gratis[/button]

Skriv en kommentar