Fodbold dokumentar

De 3 bedste fodbold dokumentarer

VM i fodbold er over os, og hvilken bedre lejlighed til at lave en liste over nogle af de bedste fodbold dokumentarer du kan streame lige nu. Vi har fundet 5 fodbold dokumentarer frem, som du kan streame på de Danske streamingtjenester, når der ikke lige er live fodbold.

…og det var Danmark

Dette er den bedste og mest hårrejsende dokumentar for os danskere. Den handler om opløbet til og sejren ved EM i 1992 og dermed om det største fodbold øjeblik i Danmarks fodbold historie. Dokumentaren er 1 time og 45 minutter lang og et must watch for dig som elsker fodbold.

Vi følger det danske landsholds udvikling fra 1979 hvor de første tegn til et succesfuldt dansk landshold begynder at vise sig, og så op gennem 80’erne hvor vi klare os godt til flere af de internationale slutrunder, og det hele kulminere i successen til EM i 1992. Men den handler om meget mere end det, nemlig også den danske folkesjæl.

Dokumentarfilmen kan streames på C MORE, som du kan prøve gratis i 14 dage uden binding.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.

Den unge Zlatan

Zlatan Ibrahamovic er en af de mest omtalte fodboldspillere i dette årtusinde. Han er først og fremmest et kæmpe ego og har derfor splittet fans til at have et had. el. kærlighedsforhold til ham. En ting kan man dog ikke tage fra ham, og det er at han er en gudbenådet fodboldspiller med en fantastisk fysik.

Denne fodbold dokumentarfilm fortæller historien om en Zlatan fra han er helt ung og starter sine spæde år i Malmö til hans succes på det svenske landshold og i de internationale klubber. Der er interviews med alle de personer der har fulgt ham gennem årerne og med hovedpersonen selv. Det er historien om hvordan hans ego har gjort ham til den verdensstjerne han er i dag. Dokumentaren har fået fantastiske anmeldelser verden over og må vurderes som en af de bedste fodbold dokumentarer.

Dokumentaren kan streames på C MORE, som du kan prøve gratis i 14 dage uden binding.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.

Sæsonen der gik og highligt dokumentarer

Er du mere til nyere dokumentarer, der skildre de seneste hændelser indenfor fodbold verdenen, så er der rig mulighed for at finde sådanne dokumentarer på Viaplay. De producerer nemlig konstant nye dokumentarer som er er sammenklip af de forgange sæsoner og highlight i sæsonen. Du kan streame mere end 20 af disse dokumentarer på streamingtjenesten lige nu og der kommer hele tiden nye til.

Du kan fx se dokumentarer som: “Sæsonen der gik: Liverpool”, “Top 100: De bedste mål i 2017”, “Sæsonen der gik: Premier League”. Alle dokumentarer giver et fantastisk billede af sæsonen som helhed og spændingen der har været. Det dokumentarer Viaplay klipper sammen i løbet af sæsonen og efter sæsonen for alle de europæiske ligaer.

Du kan streame mere end 20 af disse dokumentarer på Viaplay lige nu, og du kan prøve Viaplay gratis i 2 uger uden binding.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=fodbold-dok”]Se dokumentarerne gratis[/button]

Er der andre fodbolddokumentarer du synes er gode, som du vil anbefale at andre skal se? så nævn dem endelig i dokumentarfeltet herunder, så vi kan hjælpe hinanden med at finde gode fodbold dokumentarfilm.

Skriv en kommentar