Game of Thrones lydbog gratis

af | E-bøger, Lydbøger, Uncategorized | 0 Kommentarer

Game of Thrones er dette årtis største franchise indenfor serie og bog verdenen. Alle taler om dette eventyr, læser bøgerne og følger med i den populære hitserie fra HBO. Har du endnu ikke læst eller hørt bøgerne, så frygt ej for chancen er der endnu. Selvom man har set serien vil det stadig være sjovt at læse eller lytte til bøgerne.

Game of Thrones bøgernes rækkefølge

I alt er der 7 bøger, men det er fordi at nogle af dem er i 2 dele, så der er 5 bøger i alt hvis man kigger på titlerne. De 5 bøger skal læses eller lyttes til i denne rækkefølgen der er listet herunder, hvor du også kan læse hvad de handler om og hvor du kan læse eller høre dem gratis.

Du kan finde alle Game of Thrones bøgerne på e-bog og lydbog hos Mofibo, som du kan prøve helt gratis uden binding i 14 dage.

Bog 1: Kampen om Tronen

Kampen om tronenDen engelske titel på bogen er: “A Game of Thrones” og det er indledningen til Game of Thrones universet. I den første bog møder man en stor del af alle de mange karakterer der kommer til at pryde historien igennem resten af serien. Først og fremmest handler den om den evige kamp der er om jerntronen.

Gratis på Mofibo

Bog 2: Kongernes Kamp

Kongernes KampDen engelske titel på bogen er: “A Clash of Kings” og den handler om kampen mellem Westerous’ retmæssige konger. Stark og Baratheon kæmpe mod hinanden om hvem der skal være konge i Westerous, hvem er den retmæssige konge. Det for katastrofale følger dette slag mellem konger.

Gratis på Mofibo

Bog 3: En Storm af Sværd

En Storm af SværdDen engelske titel på bogen er: “A Storm of Swords” og nu er kongeriget totalt splittet mellem flere konger der mener de skal sidde på Jerntronen. Lannisters har magten og sidder i øjeblikket på jerntronen, men der er nogen der har en anden idé om hvem der skal sidde på tronen. Samtidig bliver truslen på den anden side af muren større og større.

Gratis på Mofibo

Bog 4: Kragernes Rige

Kragernes RigeDen engelske titel på bogen er: “A Feast for Crows” og der er pludselig blevet en stillestand i kampen om Jerntronen. De største bejlere dertil er døde og andre der gør krav på den er for svage eller for langt væk til at gøre noget ved det. Men der bliver planlagt komplotter og truslen fra Nord er stor, så der er uden tvivl nye slag under opsejling.

Gratis på Mofibo

Bog 5:  En Dans med Drager

En dans med dragerDen engelske titel på bogen er: “A Dance with Dragons” og nu lakker den skrevne historie mod sin ende. Danaerys’ drager er ved at vokse sig store og hun får stadig mere magt. Imens sidder Cersei fanget i King’s Landing. Hvad brigner fremtiden for Westerous og der snart nogle andre der gør krav på Jerntronen.

Gratis på Mofibo

Lasse Kjær Hauerberg
Hej. Jeg hedder Lasse og er grundlægger af Streamingnews.dk, og jeg er den ultimative streaming guru. Er der noget du ikke ved om streaming, så garantere jeg at jeg kan hjælpe dig. Hvis ikke du kan finde svaret her på siden, så skal du bare smide en mail til mig 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *