Game of Thrones Quiz

Game of Thrones quiz på dansk

Game of Thrones serien er måske slut, men for alle os hardcore fans så lever den videre på så mange andre områder. Test her om du stadig er så stor fan som du tror af serien eller om du snart skal igang med at se den hele igen, forfra. Her finder du flere Game of Thrones quiz på dansk.

Kan du huske hvad Game of Thrones karakteren hedder?

I denne quiz gælder det om at være god til navne, for her bliver du udfordret på karakterenes navne og alt du har at gå ud fra er et billede af karakteren eller skuespilleren der spiller karakteren i Game of Thrones serien. Find us af hvor godt du egentlig husker de mange mange karakterer der er med og om du kan kende dem på billeder fra deres civile liv.

[wp_quiz id=”8210″]

Winter is coming quizzen

Igennem alle 8 sæsoner af Game of Thrones venter vi bare på at vinteren kommer, så det er kun passende at lave en hele quiz for sig der hedder “Winter is coming!”. Denne quiz handler om alt der relaterer sig til den evigt nærmende vinter: White Walkers, The Wall, Night’s Watch, Wildlings osv. Den er ikke nem denne quiz, så jeg håber du har set Game of Thrones en del gange.

[wp_quiz id=”8211″]

Kunne du godt tænker dig en Game of Thrones quiz om et bestemt emne? så vil vi meget gerne høre fra dig i kommentarfeltet herunder med dine ønsker.

Skriv en kommentar