Game of Thrones sæson 8 (1)

Game of Thrones sæson 8

Den ottende og sidste sæson af hitserien Game of Thrones nærmer sig sin premiere dato. Det er nok den mest ventede sæson af en serie i år, hvis ikke nogensinde og det er det fordi det er den sidste og afgørende sæson i slaget om Westeros, hvem skal ende på “The Iron Throne”.

Hvornår kommer sæson 8?

Vi glæder os og vi glæder os mere end nogensinde til denne premieredato på Game of Thrones sæsonen, og det er netop fordi det er den sidste og afgørende sæson i spillet om tronen. Og premieredatoen er…

15. april 2019

Læser du dette efter den 15. april, ja så har første afsnit haft premiere og du kan altså streame det allerede i dag. Du har faktisk muligheden for at se ikke bare det 1. men også det 2. afsnit helt gratis. Hvordan? Jo på C MORE kan du se alle afsnit af sæson 8 af Game of Thrones og du kan prøve C MORE gratis i 2 uger uden binding. Uanset hvornår du starter kan du altså se minimum 2 afsnit af Game of Thrones helt gratis. God fornøjelse!

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://dk.hbonordic.com/series/game-of-thrones/93903f01-a1af-416b-a1f9-d1b454dcb31b”]Se Game of Thrones gratis nu[/button]

Hvad handler sæson 8 om?

Game of Thrones sæson 8

Efter som sæson 8 ikke er sendt endnu og historien går ud over bøgernes afslutning, så er der ingen der reelt ved hvad der kommer til at ske i løbet af sidste sæson. De fleste der har set den forgående sæson ved dog hvilke ubesvarede spørgsmål der er, og vil derfor have en idé om hvad vi har i vente. Det kan være en god idé lige at læse op på hvad der skete i sæson 7 så du er klar til sæson 8.

Hvad vi ved

Vi ved at der er 2 helt store ubesvarede spørgsmål.

  1. “Winter is coming” og med den kommer også White Walkers, hvad kommer der til at ske i denne kamp?
  2. Der er flere bejlere til “The Iron Throne”, men hvem ender med at tage den endelige magt i Westeros: Mother of Dragons, Jon Snow el. Cersei Lannister?

I sidste sæson af Game of Thrones skete der en helt masse spændende ting. Blandt de vigtigste skal nævnes at Mother of Dragons og Jon Snow mødtes og formede en alliance mod the white walkers. Arya Stark slog Littlefinger ihjel og blev forenet med sin søster Sansa. Alle parter i Game of Thrones mødtes i King’s Landing for at diskutere en alliance mod the white walkers.

Læs her en mere uddybende opsummering af sæson 7 og bliv helt klar til sæson 8 og skal vi gætte mere på hvad der kommer til at ske i sæson 8, så er her de mest udbredte teorier, men du kan også se alle trailerne længere nede og få et sneak peak.

GoT sæson 8 trailer

Bliv bare lidt klogere på sæson 8 og se de teasere og trailere der er udgivet op til premieredatoen. Den første teaser blev udgivet tilbage i december 2018 og den kan du se herunder:

Allerede i januar kom den anden teaser trailer ud i det offentlige. Det er et endnu nærmere kig på hvad vi kan forvente at se i sæson 8, selvom disse teasere ofte ikke afslører meget og bare kaster flere spekulationer og teorier ud på nettet. Se den anden teaser trailer herunder:

Midt i marts kom den rigtige officielle trailer for sæson 8 af Game of Thrones. Der er ikke så meget at sige her, jeg synes bare du skal trykke på play-knappen og glæde dig til sidste sæson starter den 15. april.

Nu har du set trailerne, når du så skal se selve serien skal du vide hvor du kan netop dette.

Se Game of Thrones sæson 8 i Danmark

I danmark er der to mulige steder at se Game of Thrones helt lovligt. Det drejer sig om 2 streamingtjenester, der også de forgangne år har haft Game of Thrones i deres arkiv af serier. Du kan læse mere om de 2 streamingtjenester og få en gratis prøveperiode herunder. Det er hos C MORE og HBO Nordic du kan se Game of Thrones.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://dk.hbonordic.com/series/game-of-thrones/93903f01-a1af-416b-a1f9-d1b454dcb31b”]Se Game of Thrones gratis nu[/button]

Skriv en kommentar