Game of Thrones online streaming gratis

af | Game of Thrones, Serier | 0 Kommentarer

Så er sæson 8 af Game of Thrones endelig gået i gang. Er du en af dem der længe har ventet i spænding på at se Nikolaj Coster-Waldau, Pilou Asbæk & co., men helst ikke vil betale 99 kr./md. for at se det, så er der her et godt tip til dig.

For i dette indlæg kan du se hvordan du ser Game of Thrones gratis, om ikke andet så i en begrænset periode. Her ser du i hvert fald Game of Thrones sæson 8 i 2019.

Se GoT på HBO Max

Prøv HBO Nordic – Stream Game of Thrones gratis

HBO Nordic har siden starten haft Game of Thrones som en del af deres serie-arkiv når de nye sæsoner er blevet lanceret. Dette er ikke anderledes i år, hvor du altså kan følge med i Game of Thrones fra premieredatoen den 15. april og frem til det 8. of sidste afsnit nogensinde er rullet over streamingtjenesten. Du er selvfølgelig velkommen til at se den hele igen når den er slut.

Du kan fra i dag af og hele vejen frem til slutningen af sæson 8, prøve HBO Nordic gratis i 14 dage.

Game of Thrones sæson 8

Som du måske allerede ved så havde Game of Thrones sæson 8 premiere den 15. april 2019. Der kommer dog kun et afsnit om ugen i 8 uger, så der går heldigvis noget tid før det er slut for evigt. I Game of Thrones sæson 8 mangler vi stadig at få besvaret nogle af de vigtigste spørgsmål, som hvem der endeligt vinder tronen og hvordan de klare The White Walkers. Du kan få et lille smugkig i den officielle trailer herunder:

Det er godt nok ærgerligt at det er den sidste sæson af Game of Thrones, men når man se hvad traileren ligger op til ærgre man sig ikke så meget, for det bliver uden tvivl episk. Drager, White Walkers, mystik og meget meget mere.

Se også Game of Thrones online disse steder

HBO Nordic er ikke det eneste sted du kan se Game of Thrones online i Danmark. Du kan nemlig også se de hos en anden streamingtjeneste, som du har flere muligheder for at få/prøve gratis i en periode. Du kan læse mere om begge metoder herunder og der er selvfølgelig helt lovlige.

Game of Thrones i dit mobilabonnement

Telmore Play er et mobilabonnement, hvor du udover 15 timers tale og 30 GB data får inkluderet diverse streamingtjenester i dit abonnement (fx TV 2 Play, C MORE og HBO Nordic). Abonnementet koster minimum 199 kr./md., hvis du vil have adgang til HBO Nordic. Men er du ikke interesseret i at give så meget, så er der også en anden løsning.

For lige nu tilbyder Telmore faktisk, at du kan prøve Telmore Play Premium i 30 dage ved køb af et af deres normale mobilabonnementer. Dvs. ved fx at vælge deres mobilabonnement til 129 kr./md. vil du få adgang til HBO Nordic, TV 2 Play, C More, Bookmate og mange andre tjenester gratis i 30 dage.

Prøv HBO Nordic gratis i 30 dage

HBO Nordic tilbyder, at du kan prøve deres tjeneste gratis i 30 dage. Så kan du se Game of Thrones og alle deres andre film og serier gratis i 30 dage. Vil du gerne se Game of Thrones afsnittene når de udkommer, så kan du naturligvis ikke nå at se alle afsnittene inden for 30 dage, da der udkommer et nyt afsnit hver mandag.

Men kan du vente til alle afsnittene er udkommet, vil du faktisk kunne se alle afsnittene fuldstændig gratis. Du skal dog være opmærksom på, at dette tilbud kun kan bruges for nye brugere. Har du derfor allerede brugt tilbuddet før, kan du desværre ikke bruge det.

Har du nogle spørgsmål eller lignende, så stil dem endelig nede i kommentarfeltet.

Jonathan Lindahl
Hej. Mit navn er Jonathan Lindahl, og jeg er stor fan af streamingtjenester. Især diverse serier kan jeg nemt bruge en aften på. Har du spørgsmål, så skriv endelig en kommentar nede i kommentarfeltet eller send mig en mail. Så skal jeg svare på den hurtigst muligt 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.