Gratis serier

Se gratis serier online

Vi fleste kan godt lide en god serie, og især hvis den er gratis. Men hvor streamer man lige en god serie uden, at det er ulovligt?

Det er faktisk muligt at finde hjemmesider, hvor du helt gratis kan streame nogle af de mest populære serier. Og i nedenstående indlæg vil jeg vise dig de 5 bedste steder, hvor du gratis kan streame serier (helt lovligt, naturligvis).

Gratis serier på Viaplay

Viaplay gratis serier

Viaplay er Danmarks anden mest populære streamingtjeneste efterfulgt af Netflix, og det er ikke uden grund. For her kan du finde et rigtig godt udvalg af film, TV-programmer og ikke mindst serier. Her kan du bl.a. streame Friends, House, South Park, Mr. Robot, The Walking Dead, Prison Break og reality-serier som fx Paradise Hotel, Robinson Ekspeditionen, Divaer i Junglen mv.

Viaplay koster 89 kr./md. Men du kan via nedenstående link prøve det gratis i 14 dage. Det er uden bindinger, så du kan altid opsige dit abonnement, hvis du ikke er interesseret i mere end de 14 dage.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=gratis-serier”]Se gratis serier på Viaplay[/button]


Gratis børneserier på SF Kids

Gratis børneserier

Leder du efter en god serier til dit barn, så er SF Kids højst sandsynlig det du leder efter. SF Kids har en stort og godt udvalg af film og serier til børn. Nogle af de børneserier som du kan streame på SF Kids er bl.a. Alfons Åberg, Asterix, Brødrene Løvehjerte, Byggemand Bob, Emil fra Lønneberg og mange andre.

Ligesom Viaplay koster SF Kids et beløb (49 kr.) om måneden. Men du kan prøve det gratis i 30 dage, og ligesom Viaplay er der ingen binding på prøveabonnementet.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=705032&media_id=18908&sub=gratis-serier”]Se gratis serier på SF Kids[/button]


Gratis reality-serier på Viafree

Gratis reality serier

Er du vild med realityprogrammer som Paradise Hotel, Robinson Ekspeditionen, Keeping Up With the Kardishians, Masterchef osv.? Så vil du elske Viafree. Her kan du nemlig se hundredevis af alverdens realityprogrammer, som igennem tiderne er blevet sendt på Viasats kanaler – og endda helt gratis.

Der vil dog være reklamer i starten samt et par gange i løbet af programmet. Du kan dog se programmerne helt uden reklamer via Viaplay – så opret en gratis profil hos Viaplay i 30 dage og undgå reklamerne.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” openin=”samewindow” url=”https://www.viafree.dk/”]Se gratis serier på Viafree[/button]


Gratis danske serier på DR TV

DR TV

Nuvel, teoretisk set er DR TV er ikke gratis, da du betaler via din medielicens. Men når nu, at licensbetaling er lovpligtig for de fleste danske borgere, kan du lige så godt høste alle frugterne af den halvårlige udgift. På DR TV kan du se næsten alt det indhold der er blevet vist på DRs kanaler (dvs. DR1, DR2, DR3, DRK, DR Ultra og Ramasjang).

Serier som du kan se på DR TV er bl.a. Krøniken, Sommer, Bankerot og den nye populære norske serie Skam. Går du endda videre ind på DR Bonanza, kan du se gamle danske serier som Matador og Rejseholdet.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” openin=”samewindow” url=”https://www.dr.dk/tv/”]Se gratis serier på DR TV[/button]


Gratis dokumentarer på Doc Alliance Films

Gratis dokumentarer

Listen sluttes af med en lidt anderledes tjeneste ift. de foregående. Doc Alliance Films er til dig, som er vild med dokumentarer. Her finder du mere eller mindre kendte dokumentarer fra hele verden, som ofte vil have det svært på det kommercielle marked. Bl.a. finder du dokumentarer af Jørgen Leth.

Der findes et stort udvalg af dokumentarer på Doc Alliance Films, som kan streames gratis. Ellers er prisen maksimum 5 euro per film.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” openin=”samewindow” url=”https://dafilms.com/”]Se gratis serier på DA Films[/button]


Det var min liste over 5 gode steder, hvor du kan se gratis serier. Mener du, at jeg mangler en, så lad mig endelig høre det nede i kommentarfeltet.

2 kommentarer til “Se gratis serier online”

 1. Mig og min veninde vil rigtig gerne se serien Krøniken.. kan du hjælpe os med dette ?

  Mvh Kimie

  Svar
 2. Hej Kimie

  Tusind tak for dit spørgsmål.

  Jeg kender desværre ikke til en streamingtjeneste, hvor I kan se Krøniken (den er nogle gange tilgængelig hos DR TV, men kan se den er udløbet nu).

  Men hvis I er meget interesseret i at se den, så kan I købe hele serien hos Gucca.

  Håber I kan bruge mit svar og forsat rigtig dejlig weekend! 🙂

  Svar

Skriv en kommentar