Harlequin romaner gratis

Harlequin romaner gratis på lydbog og e-bog

Harlequin bøger er  blandt verdens mest populære bøger. De handler om romantik, er let læselige og let forståelige og så er de også nemt tilgængelige. Du kan få dem på langt de fleste tankstationer, fx i boghandlere, supermarkeder og mange andre steder.

Harlequin er ikke en bogserie men en type bog, der bliver skrevet af mange forskellige forfattere, men udgivet af det samme forlag. Alle er de bygget op om en romatisk/erotisk fortælling med masser af kærlighed i. Også i Danmark er disse bøger meget populære, og hvis du er vild med dem eller gerne vil igang, så kan du her se, hvordan du finder dem gratis som lydbog og e-bog.

Harlequin lydbøger og e-bøger gratis

Harlequin bøgerDer findes et utal af Harlequin bøger og hvert 4. sekund bliver der solgt en på verdensplan. Der bliver udgivet 110 nye Harlequin bøger om måneden i Nordamerika og 14 af dem kommer til Danmark og bliver oversat til dansk. Det er vilde statistikker for sådanne romaner, selv de bedst sælgende forfattere oplever ikke tal som dette.

Du kan læse tusindevis af Harlequin e-bøger og lydbøger gratis og komme igang allerede i dag. Mofibo har nemlig et enormt udvalg af Harlequin bøger på både dansk og engelsk, og du kan oprette en gratis bruger hos Mofibo. Prøv det gratis i 14 dage uden binding, og få adgang til hele udvalget af Harlequin lydbøger og e-bøger.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-harlequin”]Gratis Harlequin lyd- og e-bøger online[/button]

Der er ingen binding på prøveperioden. Så finder du ud af, at det ikke er noget for dig, så kan du godt opsige dit abonnement inden prøveperiodens afslutning.

Typiske Harlequin romaner

Hvad er en typisk Harlequin roman? Det kunne være et spørgsmål du sad med, hvis du aldrig har læst en af bøgerne før. Inden man går igang med en bog er det rart at vide, hvad man kan forvente af den/de pågældende bøger. Derfor kommer jeg her nogle eksempler på hvad en Harlequin roman kan handle om.

Titel: En plads på tronen

En konge mangler en dronning til sin trone og frier derfor til prinsessen i nabokongedømmet. Hun er ikke meget for at indvillige i ægteskabet, men kongen tilbyder at introducerer den uerfarne og unge prinsesse til de mange glæder ved erotikkens verden. Hun er nysgerrig og besøger ham i en uge for at se hvad der sker.

Titel: Velkommen til Monaco

Nicole som er sekretær for Rocco, falder pladask for ham da hun bliver ansat. Det samme gør han og de indleder en hed affære, da Nicole bliver gravid gør parret det eneste rigtige og gifter sig. Men ægteskabet køre næsten af sporet da Nicole mister barnet og de tager en weekend til Monaco for at prøve og redde ægteskabet og genfinde lidenskaben.

Titel: Store overskrifter

For kvinden Taylor er hendes offentlige rygte ekstremt vigtigt og hendes gode ry kan hurtigt blivet taget ned af paparazzien. Efter et kort møde med playboy’en Luca, en flaske champagne og en alt for tætsiddende kjole ryger hun på forsiden af medierne og hun er rasende over den sladder, men Luca er ligeglad.

Generelt er omdrejningspunktet romantik, kærlighed og elskov. I bøgerne bliver kærlighedforhold detaljeret beskrevet – både eksisterende og nye forhold der opstår, det samme gør flirteri, tiltrækning og elskov. Rigtig god læsning/lytning.

Husk at kan finde et rigtig stort udvalg af harlequin romaner hos Mofibo, som du helt gratis kan prøve i 14 dage. Tryk på nedenstående knap for at se, hvordan du kan prøve Mofibo gratis i 14 dage.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-harlequin”]Gratis Harlequin lyd- og e-bøger online[/button]

Skriv en kommentar