De bedste høretelefoner til iPhone

Høretelefoner til iPhone

De originale høretelefoner til iPhone hedder EarPods og kan fås i både en original udgave fra Apple selv, men der er også lavet mange kopier af EarPod designet, så man kan få dem i en billigere men ligeså god udgave. EarPods med jackstik passer til alle iPhone modeller op til iPhone 6S, men EarPods med lightning-stick passer også til den nyeste iPhone 7. Herunder har vi fundet alle de originale modeller af høretelefoner til iPhone.

Apple EarPods høretelefoner til iPhone 7

Apple EarPods til iPhone 7Da Apple i efteråret ’16 lancerede deres nye iPhone 7, var det til stor overraskelse for alle uden det populære jackstik som vi kender og i mange år har brugt til at forbinde vores høretelefoner med med vores musikafspiller. I stedet medfølger der nu som standard et sæt høretelefoner med lightningstik, som så skal forbindes via det stik man også forbinder opladeren.

Faktisk er det ikke helt så tosset det Apple har gjort her, da det giver langt bedre lyd end det gør via et jackstik. Selve høretelefonerne til iPhone 7 har præcis de samme funktioner som dets forgængere, med mikrofon og knapper til at styre volumen, besvare opkald og skifte sang. Problemet er at man til iPhone 7 skal bruge et par høretelefoner med lightningstik eller trådløse høretelefoner.

Pris: 249 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.elgiganten.dk/product/lyd-hi-fi/hovedtelefoner/APPEARPODSL/apple-earpods-in-ear-hovedtelefoner-hvid”]Køb hos DustinHome[/button]

Specifikationer:

 • 1,39 meter kabel
 • 3 knapper
 • Vejer 10 gram
 • Lightning

Apple AirPods trådløse høretelefoner til iPhone

Apple AirPods høretelefoner til iPhone 7I forbindelse med lanceringen af iPhone 7, som ikke har noget jackstik, præsenterede Apple også deres nye såkaldte AirPods som er en trådløs udgave af EarPods høretelefoner til iPhone. AirPods ligner præcis de originale EarPods der er bare ingen ledning. De fungere problemfrit med sammen med iPhone via en Bluetooth forbindelse.

De trådløse høretelefoner til iPhone 7 har også en indbygget mikrofon, så du kan besvare opkald på farten, dog er der ingen knapper på dem, så man skal besvare opkald og styre musikken fra telefonen eller benytte dig af Siri. De kan holde strøm i 5 timer før de skal genoplades ved at putte dem i det medfølgende etui, som er nemt at have med på farten. De skal kun forbindes til din iPhone en gang, så vil de fremover gøre det automatisk. Lyden på disse høretelefoner til iPhone 7 er også bedre end hos de almindelige EarPods. AirPods kan selvfølgelig også bruges sammen med de tidligere iPhone modeller.

Pris: 1.299 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.elgiganten.dk/product/tv-radio/hovedtelefoner/APPAIRPODS/apple-airpods-tradlose-hovedtelefoner”]Køb hos DustinHome[/button]

Specifikationer:

 • Vejer 4 gram
 • Trådløs bluetooth

Apple EarPods høretelefoner til iPhone 5 og 6

Originale Apple EarPods til iPhoneDe originale høretelefoner til iPhone er Apple EarPods. De blev første gang solgt med lanceringen af iPhone 5, og er siden da også solgt med iPhone 6.

De er helt hvide og har et lækkert rundt design, der gør at de sidder perfekt i øret. Der sidder 3 knapper fast på ledningen, som du kan bruge til at navigere rundt i den musik du hører, til at besvare opkald og til at skrue op og ned for lyden.

De er super lette og vejer kun 12 gram, så de er ikke generene at gå med. Ledningen er 1 meter lang og den kan uden problemer række ned til din lomme eller om til din taske. Apple EarPods er ikke kun høretelefoner til din iPhone, de kan også bruge til alle dine andre enheder, med en ‘mini jack’ indgang.

Pris: 199 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=19236&bannerid=38480&htmlurl=https://mackabler.dk/originalt-earpods-headset-125.html”]Køb hos Wupti.dk[/button]

Specifikationer:

 • 1 meter ledning
 • 3 knapper
 • Vejer 12 gram
 • Mini jack (3,5 mm)

Kopi af Apple EarPods høretelefoner til iPhone

EarPods kopi til iPhoneDe originale Apple EarPods ligger i en højere prisklasse. Det er også muligt at købe en kopi af de originale høretelefoner til iPhone.

Den eneste forskel på de billige høretelefoner til iPhone og de originale, er producenten. Det er Apple selv der står bag de originale EarPods, mens det er en kinesisk ukendt producent der står bag disse. Det betyder ikke at det er dårligere kvalitet.

Du får alle de samme funktioner på disse høretelefoner. Der er 3 knapper, som du kan bruge til at besvare opkald, skrue op og ned for volumen og navigere rundt i din musik, helt uden at tage din telefon op ad lommen. Ledningen er 1 meter lang, du har derfor også rigeligt med frirum her.

Disse kopi høretelefoner til iPhone kan bruges til alle Apples enheder, også iPads, iPods og MacBooks. Har du ikke Apple produkter, kan du også bruges til alle andre enheder.

Pris: 69 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=19236&bannerid=38480&htmlurl=https://mackabler.dk/uoriginalt-iphone-5-headset-39-49.html”]Køb hos Mackabler.dk[/button]

Specifikationer:

 • 1 meter ledning
 • 3 knapper
 • Vejer 12 gram
 • Mini jack (3,5 mm)

Andre høretelefoner til iPhone

Du kan også bruge mange andre høretelefoner til iPhone, herover har jeg blot fundet de originale høretelefoner til iPhone. Høretelefoner med jackstik kan du fortsat bruge alle iPhone modeller op til iPhone 6S. Ønsker du at bruge høretelefoner med jackstik til iPhone 7 skal du først købe et lightning-jackstik kabel. Du kan også læse vores liste over de bedste høretelefoner med lightningstik til iPhone 7.

Skriv en kommentar