How i met your father i Danmark

De fleste af os kender succesen How i Met Your Mothter el. HIMYM der kørte i 9 sæsoner med de populære karaktere Ted, Barney, Marshall, Lily og Robin. Nu er spin-off serien her: How i Met Your Father.

Hvornår kommer How i Met Your Father?

How i Met You Father havde præmiere den 18. januar 2022 på streamingtjenesten Hulu. Hulu er desværre endnu ikke i Danmark med deres streamingtjeneste, men du kan læse mere om hvornår vi forventer Hulu i Danmark.

Heldigvis har Disney distributionsrettighederne til Hulus indhold i store dele af verden uden for USA og derfor går der ikke for lang tid inden vi kan se How i Met Your Father i Danmark. Det er offentliggjort at How i Met Your Father får præmiere i Danmark på Disney+, samt en lang række andre lande, den 9. marts 2022.

Se How i Met Your Father på Disney+

Disney+ kan du allerede nu starte et abonnement hos for 79 kr. om måneden el. 790 kr. om året. Der er ingen gratis prøve, men masser af godt indhold. Udover den kommende How i Met Your Father serie, kan du se Marvel film, Star Wars, The Simpsons, de originale Disney tegnefilm og meget mere.

Hvad handler How i Met Your Father om?

How i Met Your Father er en spin-off serie på How i Met Your Mother. Men det er allerede nu klart at det ikke bliver en serie set fra Ted Mosbys kones synspunkt, men i stedet tager den afsæt i en helt ny grupppe mennesker, hvor man altså ser jagten på kærligheden fra en kvindes synspunkt.

I serien lærer vi de 6 venner Sophie, … at kende. Sophie er hende der fortæller historien om hvordan hun mødte sine børns far. Det er en serie der kommer til at minde rigtig meget om How i Met Your Mother, men den helt store synlige forskel bliver nok den måde samfundet og ikke mindst teknologi bliver omdrejningspunktet for serien, en udvikling man begyndte at se i How i Met Your Mother.

How i Met Your Father medvirkende

De medvirkende i den kommende Spin-Off serie er:

  • Hillary Duff som Sophie

Skriv en kommentar