Illustreret Videnskab tilbud

Illustreret Videnskab abonnement tilbud

Illustreret Videnskab er et af Danmarks mest læste magasiner. Det er et magasin der altid bringer spændende historier og artikler om den seneste forskning inden for alle interessante områder.

Her på siden har vi samlet alle aktuelle abonnement tilbud på Illustreret Videnskab. Vil du gerne finde ud af, om Illustreret Videnskab er noget for dig inden du køber et abonnement, så kan du prøve magasinet gratis i 30 dage på tjenesten Wype.

Aktuelle abonnements tilbud

Her under er der en oversigt over de aktuelle tilbud der er på Illustreret Videnskab. De fleste af dem indeholder udover magasinet en større eller mindre gave, du får med helt gratis. Alle abonnement tilbud giver adgang til en digital udgave af magasinet, så du kan streame det på farten eller ferien.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=9436&cid=4648&sub=ill-vid-abonnement-tilbud”]Prøv Illustreret Videnskab gratis i 30 dage (uden binding)[/button]

[adservice-comparison-feed-iframe]


Illustreret Videnskab gratis

Du kan tilmelde dig magasintjenesten WYPE og få adgang til Illustreret Videnskab og 16 andre magasiner gratis i en hel måned. Alle nye og tidligere abonnenter kan du prøve gratis i 30 dage, hvorefter prisen er 99 kr./md., og kun 29 kr./md. for nye abonnenter.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=9436&cid=4648&sub=ill-vid-abonnement-tilbud”]Prøv gratis[/button]


Illustreret Videnskab + Overvågningskamera

Dette er et helt unikt tilbud hvor du som ny abonnent på Illustreret Videnskab kan få 2 numre for kun 79,50 kr. Oven i hatten får du så også lige et gratis wifi smart camera, som har en normal værdi på over 600 kr. Du får både fysisk magasin og digital magasin.


Illustreret Videnskab + Drone

Droner er et af de nyeste gadgets på markedet. Kunne du tænke dig at prøve det af, kan du her sammen med 2 numre af Illustreret Videnskab få en minidrone der er perfekt til indendørsbrug. 2 magasiner i fysisk og digital form + en drone for kun 79,50 kr. er noget af et tilbud.


Illustreret Videnskab + VR briller

Kunne du tænke dig et billigt abonnement tilbud på Illustreret Videnskab, samtidig med du kan opleve det nyeste indenfor Virtual Reality? Så er dette tilbud noget for dig. 2 magasiner (fysisk og digitalt), 1 stk. VR brille, og massere timers underholdning for kun 69,50 kr.


Illustreret Videnskab + Trådløs højtaler

Illustreret Videnskab abonnement tilbud nummer 5 koster 79,50 kr. og i pakken får du de 2 seneste numre af Illustreret Videnskab, samt en trådløs bluetooth højtaler til samlet værdi på mere end 400 kr. Et lækkert tilbud hvis du mangler en god højtaler til at høre musik på.


Illustreret Videnskab + Fiberjakke

Sidst men ikke mindst er der et abonnement tilbud fra Illustreret Videnskab, tiltænkt dig der er lidt af et outdoor menneske. Du får 2 numre for kun 69,50 kr. + en gratis fiberjakke fra mærket N’arctic, som normalt koster over 700 kr. Jakken er god til outdoor brug.


Om Illustreret Videnskab

Magasinet Illustreret Videnskab bliver udgivet af Bonnier Publications. Bladet så for første gang dagens lyd tilbage i 1984, hvor den var et andet mediebureau der varetog udgivelsen.

Siden 1984 er der sket meget og de første årtier blev antallet af udgivelser om året øget, og der udkom samtidig flere specialnumre med fokus på omfattende og samfundrelevante emner.

Det almindelige blad der udkommer månedligt er på ca. 84 sider og indeholder al information om det seneste der sker indenfor videnskaben. Illustreret Videnskab har blandt andet vundet en pris for deres måde at kommunikere videnskaben ud til befolkningen.

Skriv en kommentar