International Binge-Watching day

International Binge Watching Day

Binge Watching er det mest populære begreb indenfor streaming. Begrebet er opstået fordi det med streaming er muligt at kværne igennem en hel serie med det samme, i stedet for at vente til næste afsnit udkommer på næste mandag.

Hyld “Binge Watching” ved at binge watche din avorit serie på International Binge Watching Day den 25. september hvert år. Begivenhed kommer igen samme dato hvert år, hvor flere millioner mennesker verden over binge watcher deres favorit serie.

Hvad er Binge Watching?

Binge Watching er et begreb der dækker over at man sætter sig ned foran sin computer el. sit TV og starter med at se en serie og så stopper man ellers ikke før man er blevet færdig med serien.

Binge Watching begrebet fik sin storhedstid da populære streamingtjenester som Netflix og HBO Nordic begyndte at ligge fulde sæsoner op af nye serier, så man havde muligheden for at se hele serien med det samme uden afbrydelser.

Man kan sammenligne Binge Watching med begrebet som TV-kanaler har brugt i mange år, når de har sendt en samme serie uafbrudt en hel dag, nemlig serie-marathon.

Vælg streamingtjeneste

Når man deltager i den internationale binge watching day, er det relativt lige til. Alt du har brug for er en behagelig sofa, mad, drikke, slik og snacks til en hel dag, din computer el. et TV og et abonnement på en streamingtjeneste.

Herunder er nogle af de streamingtjenester vi synes er bedst at bruge på binge-watching day den 25. september.

  • Viaplay
  • Netflix
  • C MORE
  • HBO Nordic

Vil du sammenligne streamingtjenesterne, så kan du bruge tabellen hvor vi sammenligner alle streamingtjenester på forskellige parametre.

Bliv professionel binge watcher

Elsker du bare at se serier, og kunne du gøre det uafbrudt dag ind og dag ud, så har du faktisk muligheden for at blive professionel binge watcher for Netflix. De har nemlig for nylig besluttet sig for at hyre flere professionelle binge watchers, som ser og rater deres mange populære serier.

Du kan jo altid prøve at sende en ansøgning til Netflix og se om du har hvad der skal til.

Skriv en kommentar