De 4 bedste iPad holdere til bilen

af | Film | 2 Kommentarer

Kunne du godt tænke dig at have din iPad med i din bil, så du fx kan bruge den som GPS eller børnene kan bruge den som underholdning på den lange køretur (fx se film eller spille på den). Så skal du have fat i en iPad holder til din bil.

Men der findes så mange forskellige mærker og modeller, at det kan være svært at vælge sin model. Derfor har jeg her sat mig for at samle de 4 bedste iPad holdere til bilen, så du ikke selv skal bruge tid på at finde den bedste holder til din bil.

1. Arkon universal sædeholder til tablet

Arkon universal sædeholder til tabletSkal du på kør-selv-ferie ud i Europa, kan turen virke lang. Men med denne Arkon universal sædeholder kan du få tiden til at flyve af sted. Sædeholderen kan nemt og praktisk monteres på bagsædet og passer til alle tablets fra 7 til 12”. Derfor kan du få glæde af denne holder, uanset hvilken tablet, du har.

Arkon-modellen kan drejes 360 grader, hvilket betyder, at du kan bruge din tablet både horisontalt og vertikalt. Holderen sættes fast på forsædets nakkestøtte, og passer til et mellemrum på helt op til 20 cm mellem stængerne. Derfor er denne holder på mange måder utrolig alsidig og velegnet.

Køb den her

2. Universel tabletholder

Universel tabletholderDenne tabletholder rummer hele pakken. Den er nem, praktisk og alsidig. Med en todelt montering som består af et beslag, der let monteres og en dertilhørende holder, er den ikke svær at installere. Den passer til alle tablets i størrelsen fra 7 til 11”, hvilket bl.a. inkluderer iPad 1-4, Air og Mini-modellerne.

Beslaget kan drejes 360 grader, så du kan bruge din iPad på den led, du ønsker det. Den er ideel til den lange køretur, som bliver mere overskuelig med en tablet, hvor der kan ses film, serier og spilles spil. Holderen passer til nakkestøtter, der har et mellemrum op til 16 cm og koster 149 kroner.

Køb den her

3. Arkon universal tablet med sugekop til forrude

Arkon universal tabletMange iPad-holdere til bilen monteres på nakkestøtten til glæde og gavn for passagerne på bagsædet. Men ikke denne Arkon-model, som skal monteres med en sugekop i forruden. Her kan passageren på forsædet få glæde af film, serier, og hvad en tablet ellers tilbyder af sjov. Prisen er 339 kroner.

Med et vippe-drejehoved og 360 graders drejningsfunktion kan du nyde tabletten, som du vil. Monteringen er let, da der blot skal sættes en sugekop til forruden og placeres en tablet i holderen. Holderen er kompatibel til alle tablets fra 7 til 12”, hvorfor den er utrolig alsidig.

Køb den her

4. Arkon universal sædeholder til tablet – center montering

Arkon universal sædeholder center monteringMed denne tabletholder til bilen sikrer du, at alle på bagsædet får glæde af tabletten. Den har nemlig central montering, der giver et godt syn for alle passagerer bagerst i bilen. Holderen passer til alle tablets fra 9 til 12” Dertil har den et vippe-drejehoved, så den kan drejes til den ene side, hvis der kun sidder en på bagsædet.

Ydermere kan holderen drejes 360 grader, som gør, at tabletten kan benyttes både horisontalt og vertikalt. Holderen er nem at montere på nakkestøtten, og tabletten kan let sættes af og på. Den kan monteres i alle biler med op til 22 cm mellem stængerne i nakkestøtten.

Køb den her

Har du gode erfaringer med iPad holderen i din bil eller har et spørgsmål, så skriv det endelig nede i kommentarfeltet.

Jonathan Lindahl
Hej. Mit navn er Jonathan Lindahl, og jeg er stor fan af streamingtjenester. Især diverse serier kan jeg nemt bruge en aften på. Har du spørgsmål, så skriv endelig en kommentar nede i kommentarfeltet eller send mig en mail. Så skal jeg svare på den hurtigst muligt 🙂

2 Kommentarer

 1. Conny

  Jeg vil gerne vide om den kan sidde der med et stort børnecover? Slet ikke ligegyldigt for valg ah holder, men ingen skriver det.

  Svar
 2. Jonathan Lindahl

  Hej Conny

  Tak for dit spørgsmål.

  Det er svært at svare på eftersom jeg ikke ved hvor stort dette børnecover er 🙂
  Men jeg vil mene at det bør passe hvis det er et mindre cover der er tale om og især, hvis jeres tablet er mindre end den maksimale tablet størrelse til de forskellige holder.

  Håber mit svar kunne være behjælpeligt og forsat dejlig dag! 🙂

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *