Kaninen, Elefanten og Traktoren der så gerne ville sove gratis på lydbog

af | E-bøger, Lydbøger | 0 Kommentarer

En god godnathistorie er et vigtigt element for enhver børnefamilie. Især når børnene er små kan historiefortælling få dem til at falde til ro, og når de bliver lidt større har de vænnet sig til at falde i søvn til en god fortælling. Sådan en fortælling får man med disse 3 bøger der handler om enten en kanin, elefant el. traktor.

Det er en prisvindende børnebog, der i øjeblikket er blandt de mest populære børnebøger, blandt andet fordi den bruger en helt ny fortællemåde der hjælper dit barn til at falde i søvn. Alle 3 bøger kan læses eller lyttes til hos Mofibo, som du kan prøve gratis i 14 dage uden binding.

Kaninen der så gerne ville soveKaninen der så gerne ville sove

I denne bog, som var den første der blev udgivet, følger man Kalle Kanin, som er en kanin der bare ikke kan falde i søvn. Men det viser sig at der findes en der kan få alle til at sove, og med lidt held og hjælp finder Kalle Kanin hen til det sted hvor at han kan falde i søvn og sove hele natten ud. Den finde som lydbog og e-bog på Mofibo, som du kan prøve gratis i 14 dage.

Hør/læs bogen gratis på Mofibo

Elefanten der så gerne ville soveElefanten der så gerne ville sove

Grundet den første bogs popularitet er blevet lavet 2 bøger mere. I denne anden bog følger man Elefanten Ellen, der må tage på en rejse gennem en skov hvor hun møder alverdens sjove skabninger og figurer, der alle hjælper Ellen med at falde i søvn. Til sidst er Ellen bliver så træt at hun falder i søvn og sover til næste morgen. Den findes som lydbog og e-bog. Du kan prøve begge dele gratis på Mofibo.

Hør/læs bogen gratis på Mofibo

Traktoren der gerne ville soveTraktoren der så gerne ville sove

I den tredje og seneste bog i rækken, som er skrevet med samme fortællermetode følger man en traktor der ikke kan falde i søvn. Traktoren Alex følger man rundt på bondegården. Da han ikke kan falde i søvn køre han rundt om aftenen og besøger alle dyrerne. Til sidst bliver han helt træt og kan pludselig falde i søvn. Prøv både lydbog og e-bog gratis på Mofibo i 14 dage.

Hør/læs bogen gratis på Mofibo

Jonathan Lindahl
Hej. Mit navn er Jonathan Lindahl, og jeg er stor fan af streamingtjenester. Især diverse serier kan jeg nemt bruge en aften på. Har du spørgsmål, så skriv endelig en kommentar nede i kommentarfeltet eller send mig en mail. Så skal jeg svare på den hurtigst muligt 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *