Se Keeping Up With the Kardashians gratis

Sådan ser du Keeping Up With the Kardashians gratis uden reklamer

Den populære serie Keeping Up With the Kardashians kører nu på 15. sæson. Er du vild med Kim, Kourtney, Khloé og de andre fra Kardashians familien, så har jeg her en god nyhed til dig. For du kan nemlig se alle afsnittene fuldstændig gratis (endda helt uden reklamer). Naturligvis helt lovligt. Lad mig vise dig hvordan herunder.

Se Keeping Up With the Kardashians gratis hos hayu

Du kan se alle afsnittene af Keeping Up With the Kardashians hos hayu. hayu koster 49 kr. om måneden, men du kan prøve det gratis i en periode. I den periode kan du bruge tjenesten ligeså tosset du ønsker til at se serien (+ du også kan se de mange andre serier, som hayu tilbyder).

For at se Keeping Up With the Kardashians, skal du oprette en konto hos hayu. Der er ingen binding. Så du er ikke forpligtet til at forsætte abonnement efter den gratis prøveperiode.

Du skal være opmærksom på, at der endnu ikke er danske undertekster på indholdet på hayu. Men du kan se indholdet med engelske undertekster, hvis det er en hjælp.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1127490&media_id=18908&sub=kardashians”]Se Keeping Up With the Kardashians gratis på hayu[/button]

Keeping Up With the Kardashians

Keeping Up With the Kardashians er en amerikansk reality tv-serie, hvor vi følger Kardashian- og Jennerfamilien. Serien er blevet sendt siden 2007, og er i dag en meget populær serie.

Keeping Up With the Kardashians gratis

I serien følger vi:

Kim Kardashian: Kim er den nok mest kendte i familien. Kim har været stylist for en række kendte personer (f.eks. Paris Hilton). Men hun blev mest kendt, da der i 2007 dukkede en sexvideo op på internettet med hende og hendes daværende kæreste, Ray J. I dag er hun gift med Kanye West, hvor de sammen har tre børn: North, Saint og Chicago.

Kourtney Kardashian: Kourtney er den ældste af de fire søskende, og har sammen med Scott Disick tre børn. Parret har dog haft et noget turbulent forhold. Bl.a. på grund af Scotts misbrug samt at der i 2015 dukkede et billede op i offentligheden af Scott og hans ekskæreste Chloe Bartoli, mens Kourtney var hjemme med deres nyfødte søn.

Khloé Kardashian: Khloé er den tredje søster i familien. Fra 2009 til 2016 var hun gift med basketball spilleren Lamar Odom. Pga. et noget turbulent forhold blev de dog separeret i 2016, hvorefter hun fandt sammen med en anden basketball spiller. Nemlig Tristan Thompson. I 2018 fødte hun deres datter, True Thompson.

Rob Kardashian: Den sidste i flokken er Rob. Som grundet en depression har haft problemer med sin vægt, hvorfor han ikke er medvirkende i alle sæsonerne. Han blev i 2016 forlovet med Blac Chyna, som er en tidligere rival af familien og som har et barn med Tyga (Kylie Jenners ekskæreste).

Kendall Jenner: Kendall Jenner er halvsøstre til de fire ovenstående, da hun er datter af Kris og Bruce (nu Caitlyn). Kendall er en anerkendt topmodel, som bl.a. har arbejdet for Calvin Klein, H&M, Victoria Secret m.fl. Udover sin modelkarriere er hun også medforfatter med sin søster til 2 roste bøger med.  

Kylie Jenner: Kylie er søster til Kendall og halvsøskende til de fire andre søskende. Ligesom sin søster har hun også fungeret som model. Men derudover har hun også sit eget reality-program. Hun har været i et forhold med rapperen Tyga, men har i dag et barn med en anden rapper; nemlig Travis Scott.

Kris Jenner: Kris er mor til alle ovenstående personer. De første fire børn fik hun med advokaten Robert Kardashian, mens hun har fået Kendall og Kylie med Bruce Jenner (i dag Caitlyn Jenner). I dag er hun manager for alle sine familiemedlem, og har derudover bl.a. været producer bag Khloé & Lamar.

Caitlyn Jenner (tidligere Bruce Jenner): Caitlyn Jenner har børnene Kendall og Kylie sammen med Kris Jenner. I 2015 skiftede Caitlyn køn, hvor hun tog navnet Caitlyn Jenner. Det har i dag gjort hende til et forbillede for mange transseksuelle og homoseksuelle verden over. 

Alle familiemedlemmerne er i dag verdenskendte og har mange følgere på de sociale medier. De ses ofte hænge med kendisser som f.eks. skuespillere, designere mv. Vil du følge deres meget populære serie, så kan du gøre det med en bruger på hayu.

Prøv det gratis via nedenstående knap. Husk, at der ingen binding er. Så du er ikke forpligtet til at forsætte abonnement, hvis du finder ud af, at det ikke er noget for dig.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1127490&media_id=18908&sub=kardashians”]Se Keeping Up With the Kardashians gratis på hayu[/button]

Har du nogle spørgsmål, så skriv endelig nede i kommentarfeltet.

Skriv en kommentar