Ken Follet er forfatteren bag en lang række thrillers og historiske romaner. Waliseren er på den britiske liste over de 100 mest sælgende forfattere gennem tiderne med et salg på mere end 100 millioner eksemplarer af sine bøger. Kingsbridge-serien med ”Jordens søjler”, ”Uendelige verden” og ”Den evige ild” hører til de meste kendte af hans værker.

Du kan finde disse fantastiske bøger som lyd- og e-bøger på dansk hos Mofibo. Du kan prøve Mofibo gratis i 30 dage. Der er ingen bindinger, så du er ikke forpligtet til at forsætte abonnementet efter prøveperioden.

Jordens søjler

Jordens SøjlerFortællingen udspiller sig i 1100-tallets England, hvor borgerkrigen raser. I den lille by Kingsbridge kæmper indbyggerne for at gøre byen til en travl handelsby og opføre en mægtig katedral. Befolkningen i Kingsbridge modarbejdes dog af stærke kræfter fra højere sted.

”Jordens søjler” udkom i 1989 og har solgt mere end 25 millioner eksemplarer på verdensplan. Fortsættelsen til den populære middelalderroman kom i 2007 med ”Uendelige verden”, og i 2017 kom så ”Den evige ild”, som er den foreløbig sidste bog i serien.

Hør bogen gratis på Mofibo

Uendelige verden

Uendelige verdenGodt og vel 150 år er gået, siden indbyggerne i Kingsbridge lagde grundstenene til en driftig handelsby. Freden og velstanden i byen trues nok en gang af magtfulde mennesker med lyssky dagsordner. Hundredårskrigen og Den Sorte Død udgør endnu en trussel mod Kingsbridges fortsatte eksistens.

”Uendelige verden” er opfølgeren til Ken Follets bestseller ”Jordens søjler”. Tredje bog i middelalderserien er ”Den evige ild”.

Hør bogen gratis på Mofibo

Giganternes fald

Gigaternes faldEndnu en stor historisk roman fra Ken Follet. Denne gang om hændelserne op til 1. verdenskrigs udbrud. Handlingen følger to engelske, en tysk, en russisk og en amerikansk familie, og den har dermed også skiftende lokationer på tværs af verdenshave og landegrænser. Bogen leverer en medrivende fortælling om det storpolitiske spil i årene forud for 1. verdenskrig, og hvordan de politiske forandringer påvirker helt almindelige menneskers liv.

”Gigagenternes fald” er den første bog i The Century-trilogien, som også tæller ”Verdens vinter” (2012) og ”På kanten af evigheden” (2014).

Hør bogen gratis på Mofibo

Verdens vinter

Verdens vinterFortsættelsen til ”Giganternes fald” er også et nyt kapitel i de familiers fortællinger, der blev taget hul på i den første bog i The Century-trilogien. Denne gang udspiller handlingen sig i de dramatiske år omkring 2. verdenskrig, hvor børnene i de fem familier er blevet voksne. Hovedpersonernes skæbner sættes ind i et verdenshistorisk perspektiv, krydser hinanden og er på den måde med til at præge historiens gang.

Hør bogen gratis på Mofibo

På kanten af evigheden

På kanten af evighedenSidste bog i The Century-trilogien om fem familier fra fire forskellige lande. 1960’erne danner denne gang ramme om fortællingen, og det er nu børnebørnene, der indtager hovedrollerne. Handlingen strækker sig fra Berlinmurens opførelse i 1961 til dens fald i 1989. De historiske begivenheder i perioden indrammer endnu en gang familiernes gribende fortællinger.

Hør bogen gratis på Mofibo

Hos Mofibo får du adgang til en lang række af Ken Follets øvrige værker som lydbøger og e-bøger. Prøv det gratis i 30 dage her. God fornøjelse med læsningen!