C MORE nye film og serier

Kommende film og serier på C MORE

C MORE er en af de største streamingtjenester i Norden og har ofte et udvalg af de nyeste film blockbuster og internationale succes serier. Netop fordi de har så meget nyt indhold, er det en interessant streamingtjeneste at abonnere på.

Vil du gerne vide hvilke film og serier der kommer på C MORE i den nærmeste fremtid? Jeg fortæller her hvordan du altid kan holde øje med hvilke kommende film og serier der er i vente hos C MORE.

Men inden jeg gør det, så vil jeg lige fortælle dig at du skal være abonnent hos C MORE for at se alle de kommende film og serier, men lige nu kan du faktisk prøve C MORE helt gratis i 14 dage uden binding.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1275838043&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=cmore-kommende-film”]Prøv C MORE gratis[/button]

Kommende film og serier på C MORE

Nå men du til sagen. Hver måned vælter det ind med nye film og serier du kan streame hos C MORE. Men hvis du gerne vil være på forkant og se hvilke film der kommer på C MORE i løbet af de næste par måneder, så kan du gøre det lige her. Den side er altid opdateret med alle de kommende film og serier, og der står præcis hvilken dato de har premiere.

Nye film på C MORE

Skulle du være abonnent hos C MORE i forvejen og er du interesseret i at se de nyeste film der er blevet tilgængelige på C MORE, så kan altid gøre det på denne side. Her er alle de senest tilføjet film listet. Dem der er er senest tilføjet står øverst, og så gør listen ellers bare der ned ad.

Hvilke film kan du streame?

Nu har vi fortalt dig hvordan du ser hvilke kommende film der er i vente på C MORE, men hvilke film kan du egentlig generelt forvente at kunne streame som abonnent?

Du kan forvente at streame rigtig mange af de nyeste blockbusters ligeså snart de udkommer. Efter de har spillet i biografen er C MORE en af de streamingtjenester der hurtigst får adgang til at kunne vise nye film for deres brugere. Så det er OK at have store forventninger til de film du kan streame på tjenesten.

Hvilke serier kan du streame?

Med serier forholder det sig lidt anderledes, da de jo ikke bliver vist i biografen før de bliver vist i TV eller kan streames på streamingtjenester. Når det kommer til serier satser C MORE sig stadig stort, og som abonnent kan man streame nogle af de største og mest populære serier.

Blandt de serier man kan og har kunnet streame er fx Game of Thrones, Peaky Blinders, Vikings og Broen|Bron. Når der kommer nye sæsoner af de populære serier er streamingtjenesten også gerne blandt de første til at kunne vise den for sine abonnenter.

Det var lidt om C MORE og deres kommende film og serier, samt hvad du kan forvente der kommer. På falderebbet vil jeg lige minde dig om, at du altså kan prøve C MORE gratis i 14 dage uden binding. God fornøjelse!

Skriv en kommentar