Lær arabisk på lydbog

Lær arabisk på lydbog – Gratis sprogkursus

Skal du på ferie i et arabisktalende land eller af ren interesse godt kunne tænke dig at lære arabisk? Så er du kommet til den helt rette side. For jeg vil her vise dig, hvordan du gratis kan lære det mest grundlæggende arabisk på lydbog.

Lydbogen som du skal bruge, kan du høre på streamingtjenesten Mofibo. Har du ikke en konto, så kan du her prøve det gratis i 14 dage (der er ingen bindinger, så du kan til enhver tid opsige det).

Lær arabisk – Grundkursus

Lær arabisk

Med dette kursus lærer du det mest basale indenfor det arabiske sprog. Kurset er tosproget. Dvs. du hører først en sætning på dansk. Derefter hører du sætningen langsomt på arabisk og i normalt tempo. Ind i mellem har du tid til selv at prøve at udtale sætningen.

Kurset består i alt af ca. 3.000 ord og 422 sætninger. Med dette grundkursus for begyndere vil du kunne de mest almindelige udtryk, talordene, ugedagene, farverne, samtale med tandlægen mv. Dvs. det mest basale, så du kan begå dig i et arabisktalende land.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-lararabisk”]Lær arabisk på lydbog gratis hos Mofibo[/button]

Hvad får du med en Mofibo-bruger?

Ovenstående lydbog kan høres hos Mofibo, som er en streamingtjeneste med lydbøger og e-bøger. Her betaler du 129 kr. om måneden, og så har du fri adgang til alle deres lydbøger og e-bøger.

Dvs. udover ovenstående lydbog, har du adgang til ca. 60.000 andre lydbøger og e-bøger (der er alt lige fra de nyeste romaner til spændende krimier).

Har du ikke allerede en bruger hos Mofibo, så kan du prøve det gratis i 14 dage. Så kan du prøve det og se om ovenstående lydbog og Mofibo er noget for dig. Der er ingen bindinger, så finder ud af, at det ikke er noget for dig, så kan du sagtens opsige dit abonnement inden de 14 dage er gået.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-lararabisk”]Prøv Mofibo gratis i 14 dage[/button]

Har du nogle spørgsmål, så skriv endelig nede i kommentarfeltet.

Skriv en kommentar