Lær at læse app

Bedste lær at læse app til børn

Mange forældre vil gerne have at deres børn bliver gode til at læse, og forståeligt nok da det er en af de vigtigste forudsætninger for at kunne fungere i samfundet nu til dags. Men tiden er der måske ikke til at hjælpe ens børn så meget som man gerne vil, og derfor bliver de kun hjulpet i skolen.

Det findes der heldigvis en løsning på. Der findes nemlig flere forskellige “lær at læse apps” for børn, men her vil vi dog kun anbefale den vi synes er den bedste, nemlig Maneno, der lærer 6-12-årige at læse bedre.

Du kan prøve Maneno gratis i 30 dage – uden binding, og se om det er en app for dig og dit/dine børn.

Hvad er Maneno?

Maneno er en app hvor man kan streame børnebøger ned til læsning og lytning. Men det er ikke ligesom man kender det fra Mofibo, for i Manenos app er der lavet en spilfunktion der gør at læsning bliver til leg.

I Manenos app kan man læse mere end 2.000 bøger på forskelligt læseniveau, og hver gang man læser samler man point og bliver bedre til at læse. Når man bliver bedre får man forslået nye bøger, som har en højere sværhedsgrad end dem man hidtil har læst. På den måde bliver man hele tiden bedre og bedre til at læse med Maneno.

Manenos mission er at få omdannet noget af børns iPad-tid til læsetid, så de får mere ud af at være fanget i skærmen.

Maneno læse app

Maneno er både for børn og voksne. Det er børnene der skal bruge læse app’en, men forældre kan via en anden app følge med i sine børns fremskridt. Dermed kan man også hjælpe sit barn med at holde fast i at få læst hver dag og rose når der sker fremskridt.

Barnets app

I børnenes app er der et spilelement hvor man samler point og diamanter ved at læse højt for læsedragen. Børnene kan selv se hvilket fremskridt de gør i bøgerne, og fornemme de lære flere ord. App’en er for børn fra 6-12 år.

Forældrenes app

Som forældre kan man downloade app’en Maneno Parent, der lader dig følge med i dit barns udvikling. Du kan se hvor meget dit barn får læst, hvad det læser og hvor mange point der bliver samlet. Det giver dig også muligheden for at holde fast i at der skal læses, og motivere dit barn til at blive ved med læse i Maneno app’en.

Priser

Maneno er en app der bliver brugt af flere folkeskoler, og derfor kan dit barn muligvis bruge Maneno gratis med et UNI-login.

Er dit barns folkeskole ikke en af dem der bruge Maneno, så kan du heldigvis stadig prøve tjenesten gratis i 30 dage. Prøveperioden er uden binding og efterfølgende vil abonnementet fortsætte til 89 kr./md. medmindre du har valgt at opsige det.

Skriv en kommentar