Lær Græsk gratis på lydbog

Lær græsk på lydbog – gratis sprogkursus

Grækenland har i mange år været en af danskernes favorit rejsedestination. Men det er de færreste som kan græsk. Vil du dog gerne gå i mod strømmen og lære nogle græske gloser, så er du kommet til det helt rette indlæg.

Du kan nemlig komme i gang med at lære græsk ganske gratis i 14 dage, ved at oprette en bruger hos Mofibo. Her finder du et sprogkursus i grundlæggende græsk for begyndere.

Lær græsk – Grundkursus

Græsk sprogkursusHvis du gerne vil tage de første spæde skridt mod at blive flydende på græsk, så er dette det helt rigtige sprogkursus for dig. Det er græsk for begyndere, hvor alle kan være med, og du får de mest nødvendige og grundlæggende græske gloser på plads.

Du kan komme i gang med dette græske sprogkursus helt gratis på Mofibo. Du kan nemlig prøve Mofibo gratis i 14 dage, og det tager kun ca. 3 timer at høre sprogkurset igennem fra enden til anden. Kurset lærer dig 422 græske sætninger fordelt på 42 emner/afsnit, og du vil få et ordforråd på mere end 3000 græske ord.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-largraesk”]Lær græsk gratis på lydbog[/button]

Hvad er Mofibo?

Mofibo er den tjeneste hvor du kan lære græsk ganske gratis de første 14 dage, men det er også meget mere end det. Det er nemlig en streamingtjeneste med mere end 30.000 e-bøger og lydbøger, her i blandt også en lang række sprogkurser på alle mulige sprog.

Du kan med Mofibos app til smartphone og tablet, tage dit sprogkursus med dig overalt. Selv på ferie hvor du kan downloade sprogkurset til offline lytning. Mofibo er gratis de første 14 dage, og er helt uden binding.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-largraesk”]Prøv Mofibo gratis i 14 dage[/button]

Skriv en kommentar