Lær japansk på lydbog

Sådan lærer du japansk gratis på lydbog

Vil du gerne lære det japanske sprog, men ikke helt ved, hvordan du kommer i gang med det? Så er du kommet til det helt rette indlæg. For i dette indlæg vil jeg vise dig, hvordan du vha. en lydbog kan lære det mest grundlæggende indenfor det japanske sprog (endda helt gratis).

Lydbogen du skal bruge kan høres hos Mofibo. Har du ikke en Mofibo bruger, så bare rolig. For du kan nemlig her prøve det gratis i 14 dage (der er ingen bindinger).

Grundkursus: Lær japansk

Lær japansk - grundkursusMed dette lydbogskursus vil du lære det mest basale indenfor det japanske sprog. Kurset er tosproget. Dvs. du hører først en sætning på dansk, og derefter to gange på japansk. I mellem hver japanske udtalelse har du mulighed for selv at udtale sætningen for at lære den rigtige udtalelse.

Du vil i kurset lære de mest grundlæggende udtryk, ugedagene, talordene, samtale hos frisøren osv. Dvs. nok til at du gebærde dig i Japan.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-larjapansk”]Lær japansk gratis på lydbog[/button]

Hvad er Mofibo?

For at høre ovenstående lydbogskursus skal du som sagt oprette en bruger hos Mofibo. Er du ikke før stødt på Mofibo, så er det en digital abonnementsservice, hvor du – udover ovenstående lydbog – kan få adgang til over 60.000 lyd- og e-bøger.

Her finder du alt hvad hjertet begærer (lige fra de nyeste krimiromaner til de mest anmelderroste selvbiografier). For at bruge det, skal du downloade deres app til din smartphone. Så kan du lytte/læse deres lyd-/e-bøger via din smartphone.

Mofibo koster normalt 129 kr. om måneden. Men du kan prøve det gratis i 14 dage. Der er ingen bindinger, så du kan til enhver tid opsige dit abonnement, hvis du finder ud af, at det ikke er noget for dig.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-larjapansk”]Prøv Mofibo gratis i 14 dage[/button]

Skriv en kommentar