Lær Kinesisk gratis på lydbog

Lær kinesisk på lydbog – gratis sprogkursus

Kinesisk er et af de mest talte sprog i verden og det hænger sammen med at der bor rigtig mange mennesker i Kina. Det er en kæmpe fordel at kunne kinesisk hvis man drømmer om et internationalt job, så kan du nemlig ikke undgå at støde ind i sproget.

Alle skal starte et sted, og hvis du ikke er sikker på om du vil gå all-in og lære sproget 100%, så kan du starte med dette 14-dages gratis kinesiske sprogkursus på lydbog. Måske ender du med at blive ligeså god som vores Danske verdensmester i Badminton Viktor Axelsen, der kan flydende kinesisk.

Lær kinesisk (Mandarin) – Grundkursus

Lær Kinesisk gratis på lydbogHvis du vil lære kinesisk eller noget andet sprog, er det altid en god idé at starte med et grundkursus. Med et grundkursus finder du ud af om det er noget for dig, og om du vil ligge endnu mere energi i det efterfølgende.

Kurset lære dig det mest almindelige kinesiske sprog, Mandarin. Først bliver ordet/sætningen sagt på dansk, derefter på Mandarin. Du lærer i alt, med dette grundkursus, 422 sætninger og lidt mere end 3000 ord. Du kan prøve sprogkurset gratis i 14 dage hos Mofibo.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-larkinesisk”]Lær kinesisk gratis på lydbog[/button]

Sprogkurser på Mofibo

Der findes mange forskellige sprogkurser på Mofibo, som du kan prøve helt gratis i 14 dage. Du kan lære lige fra sprog som tysk og fransk til mere eksotiske sprog som arabisk og kinesisk.

Mofibo er en streamingtjeneste med lydbøger og e-bøger, du kan streame ubegrænset så længe du abonnerer på tjenesten. Mofibo kan alle prøve gratis i 14 dage uden binding, og det gælder også alle deres sprogkurser.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-larkinesisk”]Prøv Mofibo gratis i 14 dage[/button]

Skriv en kommentar