Lær Polsk gratis på lydbog

Lær polsk på lydbog – gratis sprogkursus

Som dansker er der flere fordele end man lige skulle tænke, ved at kunne tale polsk. Vi ser at flere og flere Polakker kommer til Danmark for at arbejde, og det betyder måske at du får nogle nye venner eller kærester, som du gerne vil kunne tale polsk med.

På bare et par timer kan du lære grundlæggende polsk ganske gratis. Du kan nemlig prøve et polsk sprogkursus gratis i 14 dage på Mofibo. Det kan du gøre uden at binde dig til noget, og hvis du bliver fanget af sproget kan du altid lære endnu mere på aftenskole.

Lær polsk – Grundkursus

Lær polsk gratis på lydbogEt grundkursus lærer dig de allermest grundlæggende ting på det nye sprog. Med dette grundkursus vil du allerede kunne sige dine første sætninger og lave bestillinger på restauranter, spørge om vej osv.

I alt lærer du at sige 422 sætninger på polsk og mere end 3000 ord. Fremgangsmåden er at oplæseren af lydbogen siger først ordet/sætningen på dansk, dernæst langsomt på polsk og til sidst på polsk i normalt tempo, hvorefter du så skal gentage det polske ord/sætning. Du kan prøve det polske sprogkursus gratis i 14 dage.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-larpolsk”]Lær polsk gratis på lydbog[/button]

Lær andre sprog gratis

Skulle du efter at have startet på det polske sprogkursus fortryde det og hellere ville lære et andet sprog, så er det godt at du har prøvet sprogkurset via Mofibo. Hos Mofibo kan du nemlig ikke kun lære ét sprog gratis, men en hel række af sprog.

Faktisk kan du lære mere end 10 forskellige sprog, og for mange af sprogene gælder det også, at du kan finde sprogkurser for øvede og for eksperter, hvis du vil blive endnu bedre til at tale et fremmed sprog.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-larpolsk”]Prøv Mofibo gratis i 14 dage[/button]

Skriv en kommentar