Lær Portugisisk gratis på lydbog

Lær portugisisk på lydbog – gratis sprogkursus

Man kunne umiddelbart tro at portugisisk er det samme som spansk, og kan man det ene kan man også det andet. Sådan forholder det sig ikke dog ikke helt. For til trods for at der er ligheder, så er de to sprog altså stadig meget forskellige.

Med en bruger på Mofibo kan du lære portugisisk helt gratis i 14 dage. Det er et flot sydlandsk sprog med masser af charme, og når du har lært det kan du både færdes i Portugal og Brasilien med dine nye sprogkundskaber.

Lær portugisisk – Grundkursus

Portugisisk grundlæggende sprogkursusDet hele starter med et grundkursus, man kan ikke bare springe direkte til det avancerede. Sådan er det når man vil lære et nyt sprog, og også når man vil lære portugisisk. Heldigvis er de grundlæggende ting rigtig sjove at lære, for der er ikke så mange grammatik regler.

Med dette grundlæggende sprogkursus på portugisisk, lærer du mere end 3000 ord fordelt på 422 sætninger. Du lære de helt basale ting, der gør at du vil kunne klare dig habilt i de portugisiske gader, som fx at spørge om vej og lave en bestilling på en restaurant. Prøv dette grundkursus gratis i 14 dage hos Mofibo.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-larportugisisk”]Lær portugisisk på lydbog gratis[/button]

Andre sprogkurser på lydbog

Vil du efter du har lært portugisisk blive god til at tale andre sprog også, så kan du også finde andre sprogkurser på Mofibo. Med den gratis prøveperiode på 14 dage får du adgang til mere end 20 forskellige sprogkurser på lydbog.

Alle sprogkurser på andre sprog lære dig ligeledes mere end 300 ord på det pågældende sprog og ca. 422 sætninger. På nogle sprog kan du endda tage udvidet sprogkurser på lydbog, så du kan gå fra begynder til ekspert.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-larportugisisk”]Prøv Mofibo gratis i 14 dage[/button]

Skriv en kommentar