Lars Larsen dokumentar og biografi

Lars Larsen dokumentar og biografi

Lars Larsen er en af Danmarks største erhvervspersoner, der med JYSK koncernen som også tælle Bolia.com, ILVA og Idemøbler, har formået at skabe en verdenskendt virksomhed og har åbnet mere end 1000 butikker i hele verden. Historien om Lars Larsen kan du få et lille indblik i, i denne dokumentar fra DR. Det er den første og eneste dokumentarfilm om Lars Larsen og mennesket bag legenden.

Sådan blev jeg Lars Larsen

Er titlen på dokumentarfilmen, som giver et indblik i hvem Lars Larsen er og hvordan han er blevet så succesrig som han nu engang er. Der er delte meninger om Lars Larsen og hans virksomhed, men man kan kun beundre hvordan han har drevet sin virksomhed fra ingenting til storhed.

I denne unikke interview dokumentar tager Lars Larsen journalist Lillian Gjerulf Kretz med tilbage til sit barndomshjem og fortæller om den hårde opvækst. I dokumentaren deltager også hans nærmeste familiemedlemmer og vi kommer indenfor i hans hjem i Danmark, som han altid har holdt fast i. Som sagt er det den eneste dokumentar Lars Larsen er stillet op til, så du burde tage at se den.

Lars Larsen blev først meget kendt for selv at stille op i sine TV reklamer for billige dyner og puder. Nedenfor kan du se den første TV reklame med Lars Larsen, hvor han giver et “knald godt tilbud til dig”.

Hvis du er nysgerrig for at se andre reklamer med Lars Larsen af ældre dato, så skal du bare hoppe på youtube og søge efter dem, der ligger massere af JYSK reklamer med Lars Larsen derude.

Mere Lars Larsen dokumentar historie

Selvom han kun er stillet op i en dokumentarfilm, så har JYSK på deres youtube-kanal lavet en række dokumentariske interview fortællinger med Lars Larsen, der fortæller om JYSK kædens historie. Der er mange spændende videoer og sjove reklamer på JYSKs youtube kanal, hvis du vil vide mere om Lars Larsen og JYSK generelt.

Nedenfor kan du se videoen hvor Lars Larsen fortæller om sin lange succesfulde karriere, men på en helt anden måde end dokumentaren fra DR TV.

Disse dokumentarer giver et hurtigt men rimelig fyldestgørende indblik i personen Lars Larsen. Det er dog ikke lange dokumentarer og de kan derfor kun fortælle så meget om ham. Vil du vide endnu mere om ham, så kan det anbefales at du læser den biografi der er lavet om ham, godt nok er den af lidt ældre dato, men den er reel nok.

Historien om Lars Larsen på lydbog

Historien om Lars Larsen lydbogHistorien om Lars Larsen kan du også få fortalt på lydbog i et interview der varer 1 time og 40 minutter. Det er historien om en af Danmarks største erhvervssuccesser og Danmarks 4. rigeste mand. Interviewet er lavet af Anders Skotlander og Kristian Jørgensen der også står bag serien Korridoren hvor de interviewer og snakker med danske erhvervssuccesser og iværksættere.

Du kan høre hele historien om JYSK grundlæggeren gratis med Saxo Premium, da du kan prøve det gratis i 30 dage uden binding. Det giver dig samtidig muligheden for at høre mange af de andre interviews Anders og Kristian har lavet i deres serie Korridoren.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1328959079&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=lars-larsen&url=https://www.saxo.com/dk/historien-om-lars-larsen_anders-skotlander-kristian-joergensen_lydbog-download_9788799573035″]Hør lydbogen gratis[/button]

Tak for alt!

Siden fredag den 21. juni har det været kendt at Lars Larsen var alvorligt syg og derfor måtte træde tilbage fra sin position i JYSK. Det var leverkræft der havde ramt ham og spredt sig, så det så ikke lovende ud. Den 19. august 2019 er det blevet meddelt at Lars Larsen er død af sin sygdom, desværre. Vi siger tak for alt Lars Larsen.

På TV dukkede han op første gang med replikken “Go’daw – jeg har et godt tilbud til dig” og den hang ved og danskerne elskede det, de elskede det så meget at JYSK nu har fået et verdensimperium indenfor senge og dyner.

Skriv en kommentar